Nahatöö tööriistad + erinevad nahad

4 Aprill, 02:35    Käsitöö- ja kunstitarbed      Tallinn, Harjumaa    30
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
200€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Taimparknahk pruun 1,1mm, vasika laustnahk, ~0,73m2 - 60€
Taimparknahk, pruun, 1.8mm, veise laustnahk, ~1,1m2 - 100€
Erinevad kroompargitud ja kunstnahad (Samelini saabaste nahad) - 60€
Tööriistade komplekt - 200€

Pakkumised oodatud!

Arvan, et tööriistade komplekt oleks alustajale päris hea - lubaks kohe väga paljusid asju operatsioone, millega nahatöö puhul kokku puutub.

Saab erinevate tehnikatega lõikeid sooritada, tera äärt parandada + varulõiketerad. Olemas vahatatud niit (nõelad puuduvad, on kuskile ära kadunud), et õmmelda + sadul, milles õmmeldavat detaili hoida. Tööriist ümarate aukude tegemiseks ning augurauad erinevate kujudega. Õmblemise aukude löömiseks komplekt olemas, millele olen loonud veel eraldi vutleri (sama ühel lõikeriistal ja tulemasinal). Servade pehmendamiseks erinevad tööriistad ja vahend servade töötlemiseks. Samuti võimalik nahka õhendada, soonte loomiseks vahend. Detailide kokkupanemiseks abiks liimid + väikesed anumad terava otsaga (kasutamata), erineva suurusega kahepoolseid teipe. Lõikamiseks alla suur iseparanev matt + aukude löömiseks alla kummist plokk. Löömiseks nailonist peaga haamer + puuhaamer. Erinevad sabloonid annan ka kaasa, mis ma välja lasknud/lõiganud olen.

Lisaks kõigele sellele veel annaksin kaasa erinevaid tarvikuid (aasad, pandlad jne). Liimimise abistamiseks kirjaklambreid. Kui soov kinkida enda loomingut, siis pakun mõned juteriidest väiksed kotid. Kellel huvi rahakotte teha, siis taskute venitamiseks kaasa hunnikus erinevaid plastikkaarte.

Kõigele arveid ei leia, aga üle 300€ väärtuses asju, enamik, kas kasutamata või minimaalset kasutust leidnud.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake