Hubane kodu Viimsis! Parkimine ja panipaik hinnas!

26 Juuni, 02:34    Korterid      Viimsi vald, Harjumaa    8

245000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
245000€ Hind
Harjumaa Maakond
Viimsi vald Omavalitsus
Haabneeme alevik Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa suurepärase planeeringuga kahe magamistoaga korter, mille keskmeks on suur ja sisustatud elutuba-köök. Kodu sobib ideaalselt lastega perele või ruumi armastavale paarile. Eluruumile lisavad avarust ja valgust maast-laeni aknad ning elutoast pääseb päikeselisele rõdule. Köögis on olemas kvaliteetne köögimööbel koos integreeritud tehnikaga. Esikus walk-in garderoob ja magamistubades mahukad kapid, kuhu saab paigutada kõik riided ja muud esemed. Vannituba ja wc asuvad eraldi.Siseviimistluses on kasutatud neutraalseid toone ning põrandaid katab parkett.Parkimine/ PanipaikMüügihind sisaldab panipaika ja parkimiskohta suletud maa-aluses garaažis. Maja ees kindlatel kohtadel on võimalik parkida ka külalistel.MajaAastal 2007 ehitatud 5-korruselise elumaja fassaad on hiljuti saanud uuenduse. Majas on lift ja toimiv korteriühistu. Hoone ning selle ümbrus on hoitud ja korras. PiirkondHeki tee asub Viimsi keskuses, väga mugavas asukohas kõikide kaupluste, koolide ja muu igapäevaseks eluks vajaliku lähedal.
Üle tee asuvad nii Viimsi kool kui ka lasteaed.
Majast paariminutilise autosõidu kaugusele jäävad suuremad toidukauplused nagu Viimsi Delice, Rimi, Maxima ja Selver ning Viimsi Kaubanduskeskus.Läheduses on olemas spordiklubid, iluteenused, meelelahutus (Viimsi kino, SPA), mitmed hinnatud söögikohad ja kaunis Haabneeme rand - kuhu jalutab Heki teelt vaid mõned minutid!
Ühistranspordi ühendus Tallinna kesklinnaga on kiire ja mugav - Viimsi keskuse bussi peatusest väljub nr 1 buss, mis viib otse Viru Keskuse juurde.Tekkis huvi? Võta minuga julgelt ühendust ja lähme korterit vaatama. Vastan meeleldi kõikidele küsimustele, mis Teil seoses korteriga võivad tekkida.RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara seadustamine, hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Palun oodake