BMW R1150GS

6 Aprill, 13:44    Mootorrattad      Tartu linn, Tartumaa    29
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
4800€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga heas korras R1150GS, tõeline touring-traktor. Ostsin ta vahendaja käest, ehk olen sisuliselt 2 omanik. Ratast hooldades on kõikidest kohtadest jäänud mulje, et eelnevalt on igati heaperemehelikult hoitud. Ise olen teostanud (täis-) hooldusi iga kevad Minu käes sõitnud ca. 14.000km. Paigaldatud on veidi ka lisasid: suurem tuuleklaas (Wunderlich), reguleeritavad amordid (Wilbers) ja SW-Motech mootorirauad. Piduri ja sidurivoolikud on kõik armeeritud ja vana kummihüdraulika on saanud välja vahetatud. Kaasa tulevad ka originaalkohvrid mis on avatavad süütevõtmega. Külmema ilmaga aitavad sõitjat kätesoojendused ja hea tuulekaitse. Lisasin rattale ka USB-pistiku, et vajalikku tehnikat sõites laadida, vool tuleb standard DIN-pistikust, ehk vajadusel kiiresti eemaldatav.

Eelmisel hooajal tegi muret tagadiffri simmer mis pärast pikemat sõitu õli läbi lasi, nüüd keermed puhastatud, reguleeritud, uus simmer sees, korralik tihendusliim ja asi korras.

Ratas on uueks hooajaks valmis. Umbes 100km tagasi on vahetatud õhufilter, õlifilter, mootori-, reduktori- ja käigukastiõlid ning piduri-, siduri vedelikud. Enne talvekorterisse panekut said alla pandud uued Metzeler Tourance rehvid. Olen rattaga siiani väga rahul olnud, viinud mind kohtadesse ja sealt ka tagasi toonud. Nüüd on tekkinud vajadus väiksema kubatuuriga ratta järele, et sõitma õpetada need kes veel ei oska. Ratas asub Tartus aga kui huvi on suur ja vihma ei kalla, võin ka näitama tuua. Huvilisele lisainfo telefoniteel, sõnumitele ei vasta. Tingimine ratta kõrval.

Nr märk CL 54

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake