Korter ridaelamus, 3 tuba (Tartu, Veeriku)

7 Aprill, 21:51    Korterid      Tartu linn, Tartumaa    133
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
144999€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
3 Tube

Müüa korter Tartus, Veeriku linnaosas. Ridaelamus asuv korter on läbi kahe korruse, omaette sissepääs on nii tänavalt kui hoovi kaudu.

Esimesel korrusel on väike esik, köök (13 m2), vannituba (3,8 m2) ja elutuba (19,5 m2). Esikus ja vannitoas soojendab põrandat elektriline põrandaküte.
Köögis on suure panipaigaga diivan, pliit on kombineeritud gaasi-elektripliit elektrilise praeahjuga. Soe vesi tuleb kuumaveeboilerist.

Elutoas asub puudega köetav klaasuksega ahi. Trepi alla on loodud kodukontori võimalus ning erinevad sahtlid ja panipaigad asjade hoiustamiseks. Akendel on voldikkardinad, mida saab privaatsuse tagamiseks avada nii alt kui ülalt. Elutoast on võimalik astuda otse õue terrassile või suunduda teisele korrusele.

Teisele korrusele mineva trepi kohal on mahukas raamaturiiul ja soojuspump. Soojuspumpa saab kasutada nii talvel kütmiseks kui suvel terve korteri jahutamiseks. Teise korruse ruumid on plaanil kirjas hobiruumidena (15 m2 ja 6 m2), ruumide põrandapind on tänu kaldus lagedele tegelikult suurem. Väiksemas ruumis on katuseaknad.

Ühistul laene ei ole, järgmise tegevusena on kokku lepitud piirdeaia vahetus. Ühistu arve on aastaringselt umbes 70 eurot (sisaldab ka remondifondi), lisandub korstnapühkija tasu. Hoovis asuv kuur on paar aastat tagasi renoveeritud, kuuris on ühisboks + igal korteril oma kuuriboks. Hoovis on kolm parkimiskohta, tasuta parkimisvõimalus on ka maja ees tänaval.

Soe ja vaikne kodu. Rohenäppudel on võimalik luua oma mini-aed, edukalt saab päikselises siseõues kasvatada ka tomateid. Olemas on lilleredelid, suur istutuskast terrassil. Lastel on hea mängimisvõimalus aias, mängumaja ja liivakast.

Vahetuseks võib pakkuda suure krundiga talu Tartumaal + kompensatsioon.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake