Armee seljakott

7 Aprill, 22:28    Matkamine, telkimine      Tallinn, Harjumaa    24
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
25€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 3-5 päeva otse koju!

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/seljakotid/1042-armee-seljakott-5900779949249.html

26L – seljakott koosneb 5 lahtrist. Põhisahtlil on kuni põhjani ulatuv tõmblukk, mis teeb asjade pakkimise ja väljavõtmise palju lihtsamaks. Sees on väiksem lukuga tasku ja võrksahtel. Teises sees olevas suures sahtlis on kahekordne väike sisseõmmeldud võrguga tasku ja 2 sektsiooni. Väline ülemine väike tasku. Väline alumine suurem tasku - sees on kahekordne väike sisseõmmeldud võrguga tasku ja 5 lahtrit. Seljakoti välisküljel on takjapaelaga suletav sahtel, mis sobib suurepäraselt hüdratatsioonisüsteemi - joogivee - kandmiseks.
SELJAKOTI KIIRVABASTAMISSÜSTEEM - seljakotil on kandesüsteem, mis koosneb profileeritud kiirkinnitusega õlarihmadest, mis on praktiline lahendus ja võimaldab seljakoti koheselt eemaldada . Profileeritud õlarihmade, rinnavöö ja lahtivõetava puusavöö sujuv reguleerimine tagavad stabiilse kandmise - vöö võimaldab seljakoti kandmisel lülisammast ja õlgu leevendada - kogu raskus on koondunud puusadele . Seljakoti esiküljel ja õlarihmadel on kasutatud PALS teipe, mis võimaldavad MOLLE süsteemis varustuse kinnitamist – see võimaldab paigaldada lisataskuid .
TÄIELIK REGULEERIMINE - külgseintel, seljakoti põhjas ja selle ülemises osas on pandlaga kinnitatud reguleeritav rihm - seda kasutatakse seljakoti kokkusurumiseks. Seljakoti rihmade lühendamine võimaldab seda lamedaks teha nt. kui põhisahtel on praktiliselt tühi ja täidetud on vaid väiksemad taskud . Reguleeritavad rihmad võivad abiks olla ka varustuse kinnitamisel, nt. magamisalus, telk jne.
TUGENDUS - selja- ja õlarihmad on jäigastunud ning kaetud õhku läbilaskva võrguga, mis summutab ka oluliselt vibratsiooni - see on eriti oluline pikkadel reisidel. Seljakott on valmistatud vastupidavast, veekindlast materjalist, mis on vastupidav rebenemisele ja hõõrdumisele. Seest on kaetud kummiga, mis kaitseb vee sissetungimise eest.
SPETSIFIKATSIOON - materjal: nailon / polüester 600D; mahutavus: 26 l; mõõdud: 44 x 28 x 16 cm; kaal: 0,470 kg, kaal pakendis: 0,480 kg.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake