Armee seljakott

8 Aprill, 19:59    Seljakotid      Tallinn, Harjumaa    20
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
35€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 3-5 päeva otse koju!

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/seljakotid/1047-armee-seljakott.html

45L – seljakott koosneb 2 kambrist. Põhikambri sees on lisalahter, selle sees teises kambris on õmmeldud võrguga tasku. Lisaks on seljakotil 3 äravõetavat pakiraami, millest üks on neer. Toode on valmistatud vastupidavast, veekindlast materjalist, mis on vastupidav rebenemisele ja hõõrdumisele. Mõlemad kambrid on suletud topeltlukuga, tänu millele on sulgumine ja avanemine sujuv. Tõmblukud on kaetud, seega pole ohtu, et vesi saaks seljakotti sattuda.
KIIRVABASTAMISE SELJAKOTI SÜSTEEM - seljakotil on kandesüsteem, mis koosneb kiirkinnitusega pandlaga profileeritud rihmadest, see on praktiline lahendus ja seda kasutatakse seljakoti koheseks kukutamiseks. Vastutab stabiilse ülekande eest profileeritud õlarihmade, rinnarihma ja eemaldatava puusarihma sujuv reguleerimine - vöö võimaldab seljakotti kandes lülisammast ja õlgu leevendada - kogu raskus on koondunud puusadele. Nii seljakoti esiküljel kui ka õlarihmadel ja küljepannil kasutati PALS teipe, mis võimaldavad MOLLE süsteemis varustuse kinnitamist - see võimaldab paigaldada lisataskuid.
TÄIELIK REGULEERIMINE - seljakoti külgseintel ja ülemises osas on 2 reguleeritavat rihma, mis kinnituvad pandlaga - kasutatakse seljakoti kokkusurumiseks. Seljakoti rihmade lühendamine võimaldab seda lamedaks teha nt. kui põhisahtel on praktiliselt tühi ja täidetud on vaid väiksemad taskud. Reguleeritavad rihmad võivad abiks olla ka varustuse kinnitamisel, nt. magamismatid, telgid jne.
EEMALDATAV NEER – seljakotil on ka eemaldatav neer, mis on paigaldatud MOLLE süsteemi. See võimaldab kinnitada selle pükstest vöö külge. Komplekti kuulub ka vöö, mis võimaldab seda selga panna ja tüüpilise neeruna kanda. Ülemises osas on käepide, mis võimaldab seda ka kotina kaasas kanda. Peakambris oleval neerul on võrgusilma vahesein. Esiküljel on ka 3 taskuga kamber ja 2 lukuga küljetaskut. Telkimisel saab seda kasutada ka tualett-tarvete kotina.
SPETSIFIKATSIOON - muster: kamuflaaž; materjal: nailon / polüester 600D; mahutavus: seljakott 45l + neer 3,5l; mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 50/16/60cm; komplekti kaal: 1,36 kg.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake