Kõlar Prestigio Superior

9 Aprill, 19:43    Kõlarid      Tartu linn, Tartumaa    13

85€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
85€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Väga korralik, minimaalselt kasutatud. Hea maheda bassi ja puhta heliga, väga nauditav kuulata. Soodsalt ilus ja hea heliga kõlar. Kaasa karp ja kogu selle sisu.


360° HELI
Tänu ruumilise heli tehnoloogiale suudab Prestigio Superior kõlar ergutada teie meeli ja viia teid uutesse helisügavustesse. Lihtsalt, pange oma lemmiklugu mängima ja keerake helitugevus maksimumi peale ning te tunnete sügavat ja kvaliteetset heli.

KAKS KÕLARIT - VEELGI VÕIMSAM HELI
Vaatamata oma tagasihoidlikule suurusele suudab Prestigio Superior kõlar pakkuda 60-watilise võimsusega heli. Kui aga ühendada kaks kõlarit kokku, kasutades selleks True Wireless Stereo tehnoloogiat, siis suudavad kaks kõlarit kokku pakkuda 120-watt-st helivõimsust, muutes kuulatava heli veelgi selgemaks.

KÕRGKVALITEETNE HELI
Prestigio Superior kõlar pakub viimase peal helikvaliteeti, mistõttu on ta parim kaaslane nii neile, kes tahavad lõõgastuda klassikalise muusika saatel, kui ka neile, kes armastavad rajult rokkida.

KUNI 10 TUNDI JUHTMEVABA MUUSIKAKUULAMIST
Prestigio Superior kõlariga saab luua sobiva õhkkonna kõigest minutitega ja seda ükskkõik kuskohas. Kõlari sisseehitatud aku võimaldab kõlaril järjest töötada kuni 10 tundi ilma laadimiseta, seega on tükiks ajaks sobiv taustamuusika garanteeritud!

INTUITIIVNE SENSORI LIIDES
Kõlarit saab juhtida ülemise paneeli peal olevate sensorite abil. Üksainuke Play/Pause nupu vajutus alustab või peatab muusika mängimise. Hoides all Vol+ nuppu valib kõlar mängimiseks järgmise loo ja hoides all Vol- nuppu, siis eelmise loo. Kõlari abil saab vastata ka telefonikõnedele ja rääkida "käed-vabad" režiimis.

NFC ÜHILDUVUS
Lisaks Bluetooth 5.0-le toetab kõlar ka NFC tehnoloogiat, mis võimaldab vahetus läheduses olevate seadmete omavahelist andmevahetust. Tänu Bluetooth-le toimub kõlari ja telefoni omavahelise ühenduse loomine ja katkestamine vaid sekunditega.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake