Laserkeevitusseade STAHLWERK 3in1 WCD-150

10 Aprill, 17:47    Keevitusseadmed      Tallinn, Harjumaa    141

8999€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
8999€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 7 päeva! palun arvestada sellega!

VAATA ROHKEM: WWW.LAOHINNAGA.EE

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/metalli-keevitus/931-laserkeevitusseade-stahlwerk-3in1-wcd-1500.html

STAHLWERK 3-in-1 laserkeevitusseade WCD-1500 Laser Pro võimsusega 1500 vatti sobib ideaalselt täpseks keevitamiseks, lõikamiseks ja rooste eemaldamiseks. Laserkiirkeevitus tagab täpsed keevisõmblused madala termilise moonutusega suurel keevituskiirusel tänu toorikusse kontsentreeritud energiasisendile. Nii saab lühikese ajaga saavutada täiuslikud töötulemused. Käsilaser sisaldab uusima põlvkonna moodsat fiiberlasertehnoloogiat ja talub suurimaid koormusi. Integreeritud vesijahutus võimaldab pidevalt saada maksimaalset võimsust. Mitmekülgne kombineeritud keevitaja lõikab kuni 4 mm sügavusele (roostevaba teras 4 mm | raud 4 mm | alumiinium 3 mm) ja sellel on rooste eemaldamiseks muutuv puhastusvahemik 10 kuni 20 mm. Laserkeevituspõleti on ergonoomilise kujuga ja tõotab mugavat käsitsemist ka pikemate töötsüklite ajal. Lisaks on laserpõletil integreeritud laserfookus täpseks positsioneerimiseks. Soovitud sätteid saab kiiresti valida selgel juhtpaneelil. Seadmel on eraldi sünergiline keevitustraadi juhik koos 4-rulliajamiga, töömälu, nutikas jahutus ja ülekuumenemiskaitse. Praktiline käsilaser töötab 230-voldise võrguühendusega. Tänu oma kergele ja kompaktsele disainile on multifunktsionaalne laserkeevitus ideaalne mobiilseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemises.

Funktsioonid
STAHLWERK 3-in-1 laserkeevitusseade WCD-1500 Laser Pro on 1500-vatise võimsusega ideaalne täpseks keevitamiseks, lõikamiseks ja rooste eemaldamiseks.
Laserkiirkeevitus tagab täpsed keevisõmblused madala termilise moonutusega suurel keevituskiirusel tänu toorikusse kontsentreeritud energiasisendile. Nii saab lühikese ajaga saavutada täiuslikud töötulemused.
Käsilaser sisaldab uusima põlvkonna moodsat fiiberlasertehnoloogiat ja talub suurimaid koormusi. Integreeritud vesijahutussüsteem võimaldab pidevalt saada maksimaalset võimsust.
Laserlõikamine: mitmekülgne kombineeritud keevitaja lõikab 4 mm sügavusele (roostevaba teras 4 mm | raud 4 mm | alumiinium 3 mm).
Laserrooste eemaldamine: rooste eemaldamiseks on seadmel muutuv puhastusvahemik 10–20 mm.
Laserkeevituspõleti on ergonoomilise kujuga ja tõotab mugavat käsitsemist ka pikemate töötsüklite ajal. Lisaks on laserpõletil integreeritud laserfookus täpseks positsioneerimiseks.

Omadused ja eelised
Soovitud sätteid saab kiiresti valida selgel juhtpaneelil.
Seadmel on eraldi sünergiline keevitustraadi juht koos 4-rulliajamiga, töömälu, nutikas jahutus ja ülekuumenemiskaitse.
Laserkeevitajal on laserklass 4, seega on kaitseprillide kandmine kohustuslik. Lisaks soovitame täiendavaid kaitsemeetmeid. Nende hulka kuuluvad kaitseriietus, sobivate hingamisteede filtritega kaitsemask ja laserkaitseseinte kasutamine. Kõigi vajalike ohutuseeskirjade järgimine on hädavajalik. Anname teile hea meelega igakülgset nõu kõigi selles kontekstis vajalike meetmete kohta. Palun võtke meiega ühendust eelkõige pärast ostu sooritamist.
Praktiline käsilaser töötab 230-voldise võrguühendusega.
Tänu oma kergele ja kompaktsele disainile on multifunktsionaalne laserkeevitus ideaalne mobiilseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemises.
Laserkeevitusmasin on varustatud laiaulatusliku lisatarvikute valikuga ja loomulikult STAHLWERKi tavapärase kvaliteediga 2-aastase garantiiga!
Märkus: Seade ei ole ette nähtud kasutamiseks elamupiirkondades, kus toiteallikaks on avalik madalpingesüsteem. Nendes piirkondades võib elektromagnetilise ühilduvuse tagamine olla keeruline nii juhtivate kui ka kiirgavate häirete tõttu.

Mudel Laserkeevitusseade WCD-1500 Laser Pro
Lasertüüp Fiber laser
Laseri klass 4
Võimsus 1500 W | 1,5 kW
Võrgupinge 230 V
Sagedus 50 | 60 Hz
Lainepikkus 1080 nm ± 3 nm
Maksimaalne lõikesügavus Roostevaba teras 4 mm | Raud 4 mm |
Alumiinium 3 mm
Puhastusulatus (rooste eemaldamine) 10 - 20 mm
Jahutus 1500 W vesijahutus
Traadi juhtrullid traadi juhtrullid 0,8 | 1,0 | 1,2 | 1,6 mm
Voolikupaketi pikkus 10 m
Töötemperatuur 10°C - 40°C
Mõõdud 980 x 420 x 712 mm
Kaal 115 kg

Komplektis:

1 x laserkeevitusseade WCD-1500 Laser Pro
1 x laserkeevituspõleti
3 x voolukontakti otsikud 0,8 | 1,2 | 1,6 mm
1 x 9-osaline otsikutarvikute komplekt
1 x Kaitske prille prillide puhastuslapiga
4 x traadi juhtrullikud 0,8 | 1,0 | 1,2 | 1,6 mm (0,8 ja 1,0 mm juba eelmonteeritud)
2 x 5-osaline varuobjektiivi komplekt
1 x gaasi ühendusvoolik
2 x otsmutrivõti
1 x süsiniku südamik 3 m

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake