Laste köök mänguköök

12 Aprill, 20:38    Muud mänguasjad      Tallinn, Harjumaa    25
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
109€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 5 päeva otse koju!

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/lastetarbed/1055-laste-koeoek-maengukoeoek.html

Mõõdud XXL (laius, sügavus ja kõrgus): 93/81/30 cm.
Mudel: DKD02

Ohutus: sertifikaat, mis kinnitab vastavust Euroopa standardi EN71, CE nõuetele.

SPETSIFIKATSIOON

vanus 3+
materjal puit/plast
värvus valge/hall
taskulambi toiteallikas: 3 AAA patareid (ei kuulu komplekti)
mõõdud (laius x kõrgus x sügavus) 93/81/30cm
komplekti kaal 14 kg.
kaal koos pakendiga 15,5 kg.

KAASAS

pliit
TASUTA lamp
TASUTA pott
Praepann TASUTA
TASUTA kaas
TASUTA kulp
TASUTA lõhikuga lusikas
TASUTA spaatliga
TASUTA riie

Valgus- ja heliefektid - köögis on LED-lamp, mida saab paigutada vastavalt eelistustele. Valgustus annab teie lapsele tunde, nagu oleks ta päris köögis, eriti kui valmistate oma kaisukarudele või nukkudele õhtusööki. Pliidi nupud teevad sisselülitamisel häält.
Aksessuaarid - TASUTA - toiduvalmistamise parandamiseks ja lapse rõõmustamiseks lisame kööki: 3 lusikat: kulp, lusikas ja spaatel; pott, pann ja kaas, samuti riie. Pliidi kraanikauss on eemaldatav, lapsevanem saab selle veega täita ja 'mustad' nõud pärast mängimist ära pesta.
Materjal - pliit on valmistatud kvaliteetsest MDF-plaadist, mis mõjutab oluliselt köögi vastupidavust ja samas ka Sinu lapse turvalisust. Materjalide ja detailide valikul tagasime hoolika töötluse, esteetilise viimistluse ja tähelepanu kõige pisematele detailidele. Köök täiendab teie lapse ruumi.
Hariv, loov ja käeline areng - täiskasvanuid matkides mängimine soodustab lapse arengut, stimuleerib loovat mõtlemist ja hoolitseb lapse käelise arengu eest. Eakaaslastega mängimine parandab sotsiaalset ja integratsiooni arengut.

Lapsed õpivad täiskasvanuid jälgides ja matkides. Neile meeldib veeta aega täiskasvanutega ja puidust köök on suurepärane võimalus veeta aega lastele, kes armastavad majapidamist ja söögi valmistamist. See täidab harivat funktsiooni ja arendab lapses loovat mõtlemist. Toidu valmistamine mõjutab ka lapse käelist arengut.

Köögi moodne ja moekas välimus täiendab teie lapse ruumi, kes võib tunda end väikese kokana. Sellel on imitatsioonipõletid, millel saate valmistada maitsvaid roogasid. Peale toitude valmistamist ja söögi lõpetamist tuleb veel nõud kraanikausi abil pesta.

Küpsetamise ajal saate tule sisse lülitada isegi siis, kui on aeg hilisõhtul mängida. Köök peegeldab oma tegelikku välimust tänu liigutatavatele elementidele, nagu uksed ja nupud. Pööramisel teevad nupud häält. See mänguasi on tüdrukute seas väga populaarne, kuid värvid panevad ka poisid meelsasti mängus osalema.

Ahjuga pliit ühendab lõbu õppimisega. Oleme veendunud, et koos vanemate või eakaaslastega kokakunsti mängimine kaotab talvistel pärastlõunatel igavuse.

Toode on valmistatud vastupidavast materjalist. Kasutatavad materjalid avaldavad positiivset mõju vastupidavusele ja kasutusajale, samuti laste ohutusele ja tervisele.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake