Nikon D3500 + 18-55 AF-P VR Kit, must

18 Aprill, 22:20    Fototehnika      Tartu linn, Tartumaa    40
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
390€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Tegemist väga hea kaameraga mida minimaalselt kasutatud, nii tehniselt kui väliselt nagu uus. Kaasa kaamerakott, rihm, korgid, päiksevarjuk, aku, laadija.

- Pildista ja jaga koheselt
Nikon D3500 peegelkaamera teeb fotode jagamise eriti lihtsaks. Tänu Nikoni SnapBridge tehnoloogiale hoiab kaamera pidevat ühendust Sinu nutiseadmega ja sünkroniseerib kõik tehtud pildid automaatselt. Ava enda telefon ja naudi koheselt oma loomingut, ei mingit ootamist.
Tegemist pole lihtsalt tavaliste fotodega mis Nikon D3500 tulevad. Tänu suurele 24,2-megapikslisele DX formaadis sensorile suudab kaamera teha võrratuid pilte nii valges kui ka hämarates oludes. Enam ei pea muretsema ka kiiresti tühjeneva aku pärast, kuna Nikon on sellele mudelile kaasa pannud suure mahutavusega aku millega saab järjest teha kuni 1550 pilti.

- Üllata oma sõpru peegelkaamera kvaliteediga
Nikon D3500 annab vabaduse teha pilte mis ei väsi üllatamst sõpru ja tuttavaid. Kui see on sul esimene peegelkaamera, siis kaamera juhendamisrežiim (Guide Mode) juhendab sind samm sammult paremate piltide suunas. Nikoni EXPEED 4 pilditöötlusprotsessor ja 24,2-megapiksline sensor tagavad teravad ja selged pildid.

- Jaga koheselt kasutades Nikon SnapBridge tehnoloogiat
Värskenda enda sotsiaalmeedia kontosid uut kvaliteeti piltidega. Nikoni SnapBridge kasutab madala energiatarbega Bluetooth 4.1 ühendust mis hoiab pidevat ühendust nutiseadmega. Seadmete ühendamine on lihtne, kord ühendatud, on ühendus alati olemas. Kaamera suudab automaatselt sünkroniseerida tehtud pildid mobiili või tahvliga ilma, et peaksid uuesti seadmeid ühendama. Enam ei pea muretsema kaablite, kiiresti tühjeneva aku või aja pärast, kuna nüüd on kõik Sinu pildid koheselt nutiseadmes olemas.

- Paremad pildid kõikjal
Piisavalt väike, et haarata seda kõikjale. Nikon D3500 on kaamera neile kes tahavad kompaktsust ja kvaliteeti. Tänu uuele aku ja madalale energiatarbele on võimalik kaameraga teha kuni 1550 pilti ilma vahepeal laadimata, mis annab suure vabaduse näiteks reisides. Suur 3-tolline ekraan võimaldab komposeerida pilte ja videosid ning hiljem lisada erinevaid kaamerasiseseid filtreid tehtud piltidele.

- Hakka videograafiks
Nikoni D3500 peegelkaameraga on pildistamine vaid pool lõbu. Kui tekib vajadus videot teha aitab Sind Nikoni spetsiaalne D-Movie režiim, mis aitab salvestada sujuvaid ja teravaid FullHD mõõdus videosid. Pidev autofookus hoiab subjekti teravana kaadris ja annab filmijale vabaduse liikuda. Pimedas filmimisele aitab kaasa ka lai 100–25600 ISO tundlikuse ulatus.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake