3   Maltipoo kutsikad

19 Aprill, 18:11    Koerad      Kuusalu vald, Harjumaa    2379
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1900€ Hind
Harjumaa Maakond
Kuusalu vald Omavalitsus
Sõitme küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Meil on maltipoo kutsikad, kaks emast ja kaks isast. Kutsikad on sündinud 31.01.2024 Maltipoo on kahe tõu ristand, Malta koera ja puudli. Selliseid ristandeid aretatakse just silmas pidades allergikuid ja peresid, kes tahavad endale väikest lemmiklooma, kes ei aja karva ja kellega on lihtne reisida näiteks lennukis, kuna teda saab salongi kaasa võtta. Nad on imelise pehme, siidise karvaga, mille saate kasvatada pikaks või trimmida lühemaks. Neil puudub aluskarv, mistõttu sobivad lemmikloomad allergikutele. Tõug on mänguline, välimuselt võluv ja sobitub vastavalt pere elurütmile. Kui sa istud diivanile, lamab ta su põlvedel, kui sa lähed, tuleb ta rõõmsalt kaasa.
Nad on armastavad seltsikoerad, kes kaaluvad alla seitsme kilo, roosakas-valge karva all on kompaktne keha, mis liigub pehme ja pingevaba sammuga. Nad võivad edukalt harrastada agilityt oma liikuvuse mängulisusega. Tema välimus jääb ka kasvades kutsikasarnaseks, kellel on vastupandamatu nägu oma suurte, tumedate silmade, musta ninaga, mis võlub kalgimatki südant. Nad sobituvad hästi lastega ja leiavad sõpru teiste lemmikloomade seast.
Neil on EU arsti, nad on vaktsineeritud ja saanud ussirohud. Kui olete huvitatud ilusast ja väikesest ja lõbusast neljajalgsest lemmikloomast võtke palun ühendust tel 5543773.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake