KÕRGED LAED! SOODSAD KOMMUNAALID!

27 Aprill, 03:21    Korterid      Tallinn, Harjumaa    12

205000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
205000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa maitsekalt sisustatud 2-toaline korter Merko loodud Uus-Veerenni uusarenduses.KORTERTäielikult möbleeritud hubases korteris on avatud köögiga elutuba, magamistuba, avar vannituba, sisse ehitatud garderoobiga esik ning eraldi väike majapidamisruum. Hubastes kuid samas elagantsetes toonides korter on möbleeritud väga praktiliselt ja läbimõeldult, lisaks mööblile on olemas ka televiisor ja pesumasin, köögis ka nõudepesumasin.

Korteri mugava sisekliima tagab vesipõrandaküte, mida saab reguleerida ruumipõhiselt. Ruumide hea õhuvahetuse ja tervisliku siseõhu tagab korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem.
NB! Tegemist on külaliskorteri ehk mitte-eluruumiga.ASUKOHTUus-Veerenni on Tallinna kesklinnas asuv suurim terviklik elamuarenduse ala. See paikneb rahulikus ja privaatses Veerenni asumis ning on logistiliselt ideaalses asukohas – vaid lühike jalutuskäik linna südamest, ühistranspordi lähedus ja kerge ligipääs Veerenni, Vana-Lõuna ning Tehnika tänavalt.

MAJA
Merko ehitatud B-energiaklassi maja on valminud 2020 a. alguses. Majade vahel on haljastatud sisehoov, hoovivalgustuse ja pinkidega hubased puhkenurgad, grillmaja ja laste mänguväljak. Bussipeatusteni majast 130 meetrit ja trammipeatuseni 600 meetrit. Toidupood (Rimi) asub majast 500 meetri kaugusel.

PARKIMINE JA PANIPAIKKorteril parkimiskohta ega panipaika ei ole. Maja asub kesklinna tasulises parkimisalas, kus Tallinna elaniku parkimiskaardiga parkimine maksab 120 eurot aastas.LISAVÄÄRTUSUus-Veerenni sisetänavatel ja hoovides on mõnus ja turvaline aega veeta. Parklate ja suurema autoliikluse asemel on majadevaheline ruum jalakäijate kasutuses.INFO INVESTORITELESee korter on seni olnud välja üüritud hinnaga 825-850 EUR/kuus, mis teeb tootluseks veidi alla 5%. Uus-Veerenni on üürnike hulgas väga nõutud asukoht, vakants on sisuliselt olematu ning üürnikeks peamiselt kõrgepalgalised välismaa spetsialistid, sest seal asuvad ka Bolti ja Wise peakontor.Helista ja lähme vaatama!-------------------Soovid abi kinnisvara müümisel, üürile andmisel või ostmisel? Võta ühendust - esmane konsultatsioon on tasuta!

Palun oodake