2 PARKIMISKOHTA MAA-ALL GARAAŽIS + PANIPAIK

27 Aprill, 03:21    Korterid      Tallinn, Harjumaa    23

495000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
495000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa väga ilusa ja praktilise sisedisainiga 4-toaline korter Uus-Veerenni uusarenduses.KORTERSee suurepärase planeeringu ning suure rõduga korter asub maja 2. korrusel.Korteris on:- suur garderoobikapiga esik- ilusa köögiga avar elutuba- oma vannitoa ja kodukontori nurgaga suur magamistuba- kaks väiksemat magamistuba- funktsionaalne ja praktiline majapidamisruum- saunaga duširuum- suur rõduStiilses ja läbi mõeldud korteri kõigis ruumides on ühtse stiiliga ilus ja soliidne kohtmööbel. Korterisse jääb kogu piltidel olev mööbel - köögimööbel koos köögilauaga, sisse ehitatud garderoobikapid (väiksemates magamistubades on nüüdseks kapp terve seina ulatuses, seega väga palju kapiruumi), kardinad ning valgustid.KORTERMAJA
Merko ehitatud B-energiaklassi maja on valminud 2021 a. alguses. Majade vahel on haljastatud sisehoov, hoovivalgustuse ja pinkidega hubased puhkenurgad, grillmaja ja laste mänguväljak. Bussipeatusteni majast 130 meetrit ja trammipeatuseni 600 meetrit. Toidupood (Rimi) asub majast 500 meetri kaugusel.PARKIMINE JA PANIPAIKKorteri hinnale lisandub kahe parkimiskoha (kokku 34 000€) ja panipaiga (5 000€) hind.KOMMUNAALARVEDSuvised on kommunaalarved on jäänud suurusjärku 300 eurot ning talvised 500-550 eurot.ASUKOHTUus-Veerenni on Tallinna kesklinnas asuv suurim terviklik elamuarenduse ala. See paikneb rahulikus ja privaatses Veerenni asumis ning on logistiliselt ideaalses asukohas – vaid lühike jalutuskäik linna südamest, ühistranspordi lähedus ja kerge ligipääs Veerenni, Vana-Lõuna ning Tehnika tänavalt.
Uus-Veerenni sisetänavatel ja hoovides on mõnus ja turvaline aega veeta. Parklate ja suurema autoliikluse asemel on majadevaheline ruum jalakäijate kasutuses.LISAINFOKorteri hind on 495 000€. Hinnale lisandub kahe parkimiskoha (kokku 34 000€) ja panipaiga (5 000€) hind. Korteri lõplik hind koos lisadega on 534 000€.Helista ja lähme vaatama!-------------------Soovid abi kinnisvara müümisel, üürile andmisel või ostmisel? Võta ühendust - esmane konsultatsioon on tasuta!

Palun oodake