Spordikell Withings Scanwatch Horizon

20 Aprill, 14:32    Nutikellad      Tallinn, Harjumaa    41
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
130€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Mustamäe linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Komplektne, originaal pakendis ja garantii ajaga tervise- ja spordikell Withings Scanwatch Horizon on loodud sukeldumiskella põhjal. Väga stiilne ja viimistletud seade on valmistatud roostevabast terasest raamist, millesse on sisse ehitatud süvistatud raam. Ekraani keskel on peegeldusvastase kattega safiirkristall, mis kaitseb seda põrutuste ja kriimustuste eest. Näidikud ja märgistused analoogkella vaates on helendavad, nii et kellaaega on lihtne lugeda ka hämaras või pimedas.
Pulsiandur jälgib sinu pulssi ööpäevaringselt, aktiveerudes regulaarsete ajavahemike järel, võimaldades aku kasutusaega kuni 30 päeva. Treeningrežiimi kasutamisel mõõdetakse pulssi pidevalt. Scanwatch Horizon jälgib teie südame löögisagedust arütmiate (AFib) suhtes ja palub teil vajadusel EKG-d mõõta. Mõõtmine võtab aega umbes 30 sekundit ja see sooritatakse asetades kaks sõrme sihverplaadi servale, kus asuvad andurid.
EKG tulemused kantakse automaatselt üle Withingsi HealthMate’i rakendusse, kust neid on lihtne ka välja printida, näiteks arstile vaatamiseks. ScanWatchil on ka SpO2 andur, mis jälgib vere hapnikutaset ja suudab muu hulgas tuvastada uneapnoe märke.
Withings ScanWatch võimaldab telefoni GPS-i kasutada ka näiteks sörkimiseks ning kell sisaldab automaatselt aktiveeritavaid treeningrežiime kõndimiseks, jooksmiseks, rattasõiduks ja ujumiseks. Kell jälgib automaatselt ka kasutaja und.

Tehniline info:
Ekraan: analoogekraan aja jaoks, PMOLED ekraan märguannete jaoks (nt nutitelefoni märguanded, SpO2, pulss, sammud), lisaekraan näitab igapäevast aktiivsust protsentides.
Korpuse läbimõõt: 43 mm
Korpuse materjal: roostevaba teras
Pöörlev raam
Klaas: mittepeegeldav safiirkristall
Veekindlus: 100 m / 10 ATM
Luminestsentsindeksid ja indikaatorid
Kaasas metallist ja fluoroelastomeerist randmepael
Aku eluiga: kuni 30 päeva
Andurid: pulsiandur, SpO2, EKG (aktiivsus-elektrokardiogramm), aktiivsuse ja une jälgimine.

Pakendi sisu:
Withingsi ScanWatch Horizon hübriid-nutikell
Metallist käevõru
Fluoroelastomeerist randmepael
Magnetiline laadimiskaabel
Lühike juhend
Tööriistad metallist randmepaela lühendamiseks.

Vaata tootja infot: withings.com/ee/en/scanwatch-horizon

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake