Logitech G Pro Gaming Headset

21 Aprill, 11:34    Kõlarid, kõrvaklapid      Tartu linn, Tartumaa    32

70€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
70€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Heas korras. Kaasa karp ja vajalikud juhtmed, otsikud.

* LOODUD PROFESSIONAARILE
Mängupeakomplekt Logitech G PRO on tiheda koostöö tulemus paljude professionaalsete mängijatega, kes mängivad eri žanrimänge. Kuulake iga lööki, oskust, sammu asukoha ja ruumilise tundlikkusega, mida iga professionaalne mängija vajab. Püsige oma meeskonnaga ühenduses ja nautige kristallselgeid häälkäsklusi. PRO-peakomplekti disainisid professionaalid ja need on valmistatud võiduks.

* MUGAVUS JA VASTUPIDAVUS
See on vastupidavate pistikute ja terasest peapaelaga peakomplekt. Pehme mäluvaht ja sünteetilisest nahast passiivse mürasummutusega kõrvapadjad pakuvad pikkade seansside ajal erakordset mugavust.

* PRO-G MEMBRAAN LÄBIMÕIDURIGA 50 MM
Ainulaadne võrkkonstruktsioon tagab äärmiselt selge ja täpse heli ning suurepärase bassireaktsiooni. Kuulake oma ümbruskonna samme ja helisid hingematvalt selgelt ning saavutage edu.

* PROFESSIONAALSE KLASSI MIKROFON
Teie hääl on vali ja selge. 6 mm poomi eemaldatav PRO-mikrofon tagab laiema sagedusreaktsiooni, madalama signaali-müra suhte ja suurema tundlikkuse, samas kui sisseehitatud popfilter ja tuuleklaas blokeerivad soovimatut müra. Kvaliteetne mikrofon edastab täpseid häälkäsklusi, et teie meeskond teaks alati, mida teha. Saate selle välja lülitada reisimisel või eraldi stuudiomikrofoni (müügil eraldi) kasutamisel.

* PROFESSIONAALNE KORREKTOR
Teie lemmiksportlaste kohandatud heliekvalaiseri profiilid on nüüd saadaval tarkvaras G HUB. Saate kasutada professionaalseid profiile või kohandada neid vastavalt oma vajadustele. Salvestage oma lemmikprofiilid välisele USB-draivile ja kasutage oma ideaalselt sobivaid ekvalaiseri sätteid teistes arvutites.

* TÄIENDATUD HELIKAART
Väline USB-helikaart (DAC) tagab turniiritaseme heli- ja häälkäskluste jaoks kristallselge digitaalse signaalitöötluse. Programmeerige see Logitech G HUB tarkvaraga ja viige oma heliseaded turniirile kaasa.

* UNIVERSAALNE KAABEL
Peakomplektiga on kaasas 2 m arvutikaabel, millel on sisseehitatud helitugevuse regulaator ja mikrofoni vaigistus, mis võimaldab vajadusel kõnedest lahti ühendada.

* MÄNGI, ET VÕIDA
Logitech G on e-spordi maailma liider ja professionaalsete mängijate valik üle maailma. Logitech G töötab otse

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake