1   Scottish Straight/Fold sinised kassipojad

21 Aprill, 15:59    Kassid      Tartu linn, Tartumaa    1709
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
360€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Hei, hei ;),, kas oled just siniste scottish kassipoegade otsingul ?! Oled kindlasti õige kuulutuse juurde sattunud ;) Meil ongi Teile pakkuda üli-nunnud scottish kassipojad. Iseloomult on kassipojad hästi uudishimulikud, pisut tagasihoidlikud ja samas ka väga mängulised, sõbralikud ja leebe iseloomuga. Scottish kassipojad sobivad ka väga hästi perekonda kus on kasvamas väikesed lapsed kuna nad ei kriimusta üldse ja ei tee pisikesele lapsele haiget.

Kassipojad on kahe kuu vanused. Praegu on saanud kassipojad ussirohtu. Veterinaari juures on ka kontroll läbitud. Kassipoegade tervis heaks kiidetud!

Liivakastis käimine igati korrektne. Kasutavad liivakasti hädal käimiseks,, niisama ei tuuselda seal sees,,teevad oma hädad ilusti liivakasti. Kassipojad on õpetatud kasutama kinnist liivakasti.

Söövad hea isuga erinevaid kassipoegadele mõeldud konserve ja kuivtoitu. Kergelt keedetud kanafileest ka loomulikult ära ei ütle ;) Söögiga ei pirtsuta. Söövad hea isuga!

Kassipojad on loovutamiseks valmis ja väga soovivad oma perekonnaga kohtuda. Kui Teile meeldivad meie sinised nunnud scottish kassipojad , siis ootame Teid kogu perega meid vaatama ;)

Meiega saab ühendust:

[email protected]

53 56 26 98

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake