Mini LCD LED projektor PVO

21 Aprill, 19:52    Telerid, projektorid      Tallinn, Harjumaa    49
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
25€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Põhja-Tallinna linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Uus.
Sobib suurepäraselt lastele multifilmide vaatamiseks, samuti matkale kaasa võtmiseks jne. Projektori resolutsioon 840x480pix. Projektor on Full HD toega.

Komplektis: projektor, toiteadapter, pult, HDMI-kaabel
Selle üksuse kohta
Kingitus lastele: Miniprojektor on lastele multikate ja videote vaatamiseks hädavajalik toode, mis on laste seas väga populaarne. Projektoriga eemalt vaadates suudab see projitseerida maksimaalselt 170 tolli (soovitav 60-100 tolli). Kui hoiate lapsi mobiiltelefonidest ja iPadidest eemal, võib see kaitsta laste silmi.
Väike ja kaasaskantav: minivideoprojektor on väike ja kaasaskantav ning seda saab kanda taskus või kotis. Isegi lapsed saavad seda kergesti käes hoida. Saate nautida filme, videoid ja mänge kodus või välihoovis, reisides, telkides ja mujal.
Mitu liidest: väike projektor on varustatud mitme pordiga, sealhulgas HDMI, USB, heli ja muude liidestega. Seda saab hõlpsasti ühendada mitme meediumiseadmega, nagu telerid, sülearvutid, lauaarvutid, digikaamerad, HDMI-toega seadmed videote, teleseriaalide, fotode jagamise ja mängude jms esitamiseks (mõned seadmed vajavad lisaks HDMI-adapterile, mitte kaasas.) WiFi-t ega Bluetoothi ​​pole. Kui te ei tea, kuidas ühendust luua, võtke ühendust meie klienditeenindusega.
Power Bank toide: Mini kaasaskantav projektor saab toite toiteadapterist (ei ole sisseehitatud akut), seda saab toita ka mobiiltelefoni laadijast, autolaadijast või toiteplokist mikro-USB liidese kaudu (peab toetama 5 V /2,5A), nautige igal ajal ja igal pool.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake