Rõdu! Saun! Elektrilised kardinad! Soe parkimine!

30 Aprill, 02:41    Korterid      Tallinn, Harjumaa    23

460000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
460000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa ruumikas ja avar 4- toaline perekorter, mille võlu peitub selle avatud planeeringus, suurepärases asukohas ning privaatses sisehoovis. Tubade maast laeni aknad annavad valgust ja päikesepaistet kogu majja ning avatud elutoa-köögi planeering annab võimaluse lastel kergemini silma peal hoida ning samal ajal külalistega mugavamalt suhelda. Korteri juurde kuulub suur lõuna päikesepoolne rõdu, kus on mõnus suveõhtuid koos pere ja sõpradega nautida. Rõdule pääseb elutoast ning ka ühest magamistoast. Teistes tubades on kasutusel prantsuse rõdud, tänu millele saab aknad täielikult avada, aga ei pea kartma ka pere pisemate pärast. Maja asub aiaga eraldatud sisehoovis ning asetseb krundi kõige tagumises nurgas, andes palju privaatsust ning vaikust. Korteril on läbi maja planeering, tänu millele on korteril naaber ainult ühes seinas ning kõigis kolmes seinas aknad, kust on vaade nii maja ette kui ka külgedele. Lisaks maja uuenduslikele tehnosüsteemidele on korterisse lisatud ka puldist juhitavad elektrilised rulood, mida saab juhtida igast toast eraldi või kõiki tube korraga ning elutoas veel ka elektriline kardin. Veel ei saa mainimata jätta kahte tualettruumi, mis teevad hommikul üheaegselt sättimise kogu perele kordades kiiremaks ning lihtsamaks. Korteri elutuppa on loodud juba ka kamina paigaldamise võimalus juhuks, kui uuel omanikul on soov elutoas kamina praksumist nautida. Ostuhinnas sisaldub kogu sisse ehitatud mööbel ning kokkuleppel ka muu lahtine mööbel. 

PlaneeringKorteri planeering on läbi maja ning selle aknad avanevad nii maja ette, kui ka külgedele. Korteri koosseisus on avar esik, kolm magamistuba, suur elutuba-köök, vannituba koos wc, vanni, dušši ning saunaga ja külaliste wc. Lisaks on korteril ka väga suur ning avar rõdu, mis teeb suvised istumised ja koosviibimised veelgi mõnusamaks. 

SiseviimistlusKorteri siseviimistluses on kasutatud naturaalseid materjale ning heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust. Heledatele toonidele lisavad karakterit aktsentseinad. Põrandale on läbivalt paigaldatud naturaalne saarepuust puitparkett. Vannitoa seintes on kasutatud kõrgläikes valgeid plaate koos aktsentribaga ning põrandale paigaldatud suured hallid keraamilised plaadid. Korterisse on soojust sisse toodud täispuidust ustega, mis sobituvad suurepäraselt kokku puidutooni aknaraamidega. Korteri elutuppa on tehtud kamina paigaldamise valmidus. 
Küte ja ventilatsioonKorteri kütteallikaks on Tallinna linna kaugküte ning soojust aitab tubades hoida reguleeritavad radiaatorid. Suures vannitoas ning tualettruumis on elektriline põrandaküte, mis läheb soojaks väga kiiresti. Vannitoa põrand on muudetud kahe tsooniliseks, kus dušši alune põrand ning muu vannitoa alune põrand on eraldi reguleeritavad. Mõnusa sisekliima hoidmiseks on korteri akende külge paigaldatud reguleeritavad Fresh klapid, mille kaudu liigub värske õhk korterisse. Lisaks klappidele on korteri vannitoas ning köögis sundventilatsioon, mis tõmbab kasutatud õhu korterist välja. 

Parkimine ja panipaikKorteri juurde kuulub mahukas panipaik, mis asub maa-alusel korrusel. Lisaks on võimalik soovi korral juurde soetada maja all olev parkimiskoht (25 000€). Parkimiskohale on võimalik juurde lisada ka elektriauto laadimise võimalus ning osadel kohtadel on seda juba ka tehtud. 

Terrass ja hoovKorteri juurde kuulub väga suur ning privaatne 13,8 m2 rõdu, kus on väga mõnus sõprade ning perega suveõhtuid veeta. Maja asub kinnisel aiaga suletud territooriumil, kus on privaatne ja turvaline nautida Tallinna südalinna rohelust.MajaTegemist on 2009 aastal ehitatud eksklusiivse kortermajaga, mis asub miljööväärtuslikus piirkonnas Tallinna vanalinna ja Vabaduse väljaku vahetus läheduses. Hoones on kokku 16 korterit, mis teeb maja väga privaatseks ning vaikseks. Maja asub suurtest peatänavatest eemal tänu millele ei kostu korterisse ka südalinna liiklusmüra. Elamu on “Eesti disain ja elukeskkond 2009” konkursi võitja. 
ElukeskkondKorter asub mõnusalt vaiksel ning väga kõrgelt hinnatud Tatari tänaval, Südalinnas, olles ümbritsetud roheluse ning aktiivse ja perekeskse elukeskkonnaga. Jalutuskäigu kaugusel on erinevad sportimisvõimalused, kaubanduskeskused, mitmed mänguväljakud, lasteaiad, koolid ja toidupoed. Majas on vaiksed naabrid ja aktiivne ning toimiv ühistu. Lisaks sellele on Tatari tänav väga hea logistilise asukohaga, ühistranspordi läheduses ning samuti ka auto liikluse tuiksoonel, olles Liivalaia ning Pärnu mnt vahel. - Solaris keskus asub 5 minuti jalutuskäigu kaugusel- Stockmann asub 5 minuti jalutuskäigu kaugusel- Lähim lasteaed on kõrvaltänavas, jalutades 4 minutit- Tallinna Südalinna kool asub 4 minuti jalutuskäigu kaugusel- Lähim bussipeatus 4 minuti jalutuskäigu kaugusel, kust on võimalik liigelda igasse linnaosasse

Palun oodake