Suur rõdu! 2 parkimiskohta! Walk-in garderoob!

30 Aprill, 02:41    Korterid      Tallinn, Harjumaa    17

170000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
170000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KLIENDIPÄEV 13.05 kell 13:00-14:00Igale kliendile võimaldame personaalse tutvumise uue koduga, mistõttu palun anna oma tulekust teada helistades, kirjutades või täites kliendipäeva registeerimisvormi. Oled väga oodatud!Müüa väga valgusküllane ning hea planeeringuga renoveeritud 2-toaline korter Kakumäel. Suurepärane asukoht annab võimaluse nautida rohelise pealinna võlusid, aga tagab ka kiire ühenduse nii ühistranspordi kui ka autoga. Korter asub maja kolmandal korrusel ning tänu korteri juurde kuuluvale väga suurele rõdule, on sealt mõnus hommikupäikesega kohvi nautida. Korteri koosseisu kuuluv avatud elutoa planeering aitab lisada korterisse ruumikust ja õhku ning heade sisekujunduslike valikutega on korteri kõik ruutmeetrid hästi ära kasutatud. Iga naise unistuste walk-in garderoob on siin korteris ka kenasti esindatud. Lisaks kuulub korteri juurde ka suur panipaik maja 1. korrusel. Tubadesse on paigaldatud kvaliteetne ning vastupidav laminaatparkett, vannitoa põrandaid katab keraamiline plaat ning vannitoa põranda aitab soojana hoida elektriline põrandaküte. Lisaks sellele on korterisse paigaldatud väga kvaliteetne köögimööbel koos pehme mööbliga. 

Korter on sisse kolimiseks vaba ja ootab uusi elanikke. Ostuhind sisaldab kogu korterisse sisse ehitatud mööblit, kööki ja köögitehnikat ning muud mööblit. 
Planeering
Korteri koosseisus on avar esik, magamistuba, avatud planeeringuga elutuba-köök ning dušširuum koos wc’ga. Korteri aknad avanevad maja küljele, kuhu paistab lõunani päike. Aknad on väga suured, mistõttu tuleb korterisse palju loomulikku valgust. 
SiseviimistlusKorteri siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, et rõhutada avarust ning valgusküllasust. Põrandaid katab kvaliteetne ja väga vastupidav laminaatparkett ning vannitoas ja esikus on kasutatud modernseid plaate. Soojust on korterisse sisse toodud puidutooni ustega.
Küte ja ventilatsioon 
Korteril on gaasiküte ning kütteallikaks on reguleeritavad radiaatorid. Lisaks on vannitoas kiirelt soojenev ning jala all mugavalt soe elektriline põrandaküte. Terve maja on varustatud sundventilatsiooniga, mille väljatõmme on nii vannitoas, esikus kui ka köögis. Sissetulev õhk liigub korterisse läbi seintel olevate Fresh klappide. 
Parkimine ja panipaikKorteri juurde kuulub kaks parkimiskohta kinnises tõkkepuuga hoovis ning panipaik maja 1. korrusel. Lisaks mahub veel hoovi ja ka maja ümbrusesse külalisi parkima. 
MajaRäga 10 hoone paikneb Haaberstis, Pikaliiva asumis, olles väga hea ligipääsuga asukoht tänu hästi arenenud bussiühendusele. Maja on ehitatud 2008. aastal ning on 4 korruseline korterelamu, kokku 35 korteriga. Majas on aktiivne ühistu, tänu millele on maja hoitud ning samuti hoolitsetakse pidevalt ka selle ümbruse eest. Maja koridorid ning ümbrus hoitakse puhtana. 
ElukeskkondKakumäe on igal aastal kasvav ning suuremat populaarsust koguv elamispaik, olles mõnusalt vaikne ning looduslähedane, kuid siiski soovi korral 15-20 minuti sõidu kaugusel südalinnast. Piirkonnas on mitmeid jalutuspaiku, Kakumäe rand, Haven jahisadam, Rocca Al Mare Vabaõhumuuseum ning veel palju muud. Jalutuskäigu kaugusel majast asuvad metsarajad, spordiklubid ning samuti ka Rocca Al Mare kaubanduskeskus. Võta ühendust ning tule vaatama.

Palun oodake