Parkimiskoht! Panipaik! Eritellimusmööbel!

30 Aprill, 02:41    Korterid      Tallinn, Harjumaa    19

249000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
249000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KLIENDIPÄEV 08.05 kell 11:00-12:00Igale kliendile võimaldame personaalse tutvumise uue koduga, mistõttu palun anna oma tulekust teada helistades, kirjutades või täites kliendipäeva registeerimisvormi. Kliendipäeval hinnasoodustus -5 000€Oled väga oodatud!Müüa ruumikas ja valgusküllane 3-toaline perekorter neljandal korrusel, mille võlu peitub selle avatud planeeringus ning akendest paistvas rohelises elukeskkonnas. Korter on läbi maja planeeringuga ning on tänu selle täis valgust ja päikesepaistet. Avatud elutoa-köögi planeering annab hea võimaluse lastel kergemini silma peal hoida ning samal ajal külalistega mugavalt suhelda. Lisaks ei saa mainimata jätta suurepärast asukohta Harku järve roheluses ning lisaks sellele suurepärast ühistranspordi ühendust kõikidesse teistesse linnaosadesse, mis teeb logistika kiireks ning lihtsaks. Korter asub suurepärases piirkonnas, mõeldes lastega peredele ning pakkudes erinevaid võimalusi vaba aja veetmiseks nii terviserajal kui ka kinos või kaubanduskeskuses. Elutoas on suur õhtupäikese rõdu, vaatega vaiksele sisekvartalile, kus saab mõnusat hommikukohvi nautida ning kus paistab päike lõunast kuni õhtuni. Magamistoas ning avaras esikus on sisse ehitatud lükandustega kapid, andes juurde palju pinda, kuhu riideid mahutada. Korteri aknad avanevad nii hommiku kui ka õhtu päikesele. Ostuhinnas sisaldub piltidel nähtav sisseehitatud mööbel, köögimööbel koos tehnikaga, suur panipaik, parkimiskoht tõkkepuuga hoovis ning samuti ka pehme mööbel (välja arvatud magamistoa voodi). Korteris on enamus mööblist tellitud eritellimusel, et sobida suurepäraselt kokku on toonide kui ka suurustega, lisaks mööblile on eritellimusel valmistatud nii kardinad, rulood, kui ka kvaliteetne IDEMA köök koos De Dietrich köögitehnikaga. Kõik sisse ehitatud lükandustega garderoobikapid on tellitud samuti eritellimusel Tank garderoobist. 
PlaneeringKorter on läbi maja planeeringuga ehk akendest on näha nii maja ette kui ka taha. Korteri koosseisu kuulub ruumikas esik, 2 magamistuba, suur elutuba-köök ning vannituba koos wc-ga. Korteri magamistoad ning eriti master bedroom asub korteri taga otsas andes ka pikema unega inimestele rahu ja vaikust kuniks elutoas juba elu käib. Lisaks on korteris esindatud iga perenaise unistus Walk In Garderoob, kuhu saab mahutada nii hooajalisi riideid kui ka muid hoiustamist vajavaid asju. 

SiseviimistlusKorteri siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust. Neutraalsetele ning heledatele seintele on värvi ning karakterit juurde toodud musta, valge või hallika mööbliga loomaks korterisse juurde modernsust ning eripära. Põrandaid katab heledas toonis vastupidav laminaatparkett, vannitoas valged kõrgläikes ning esikus suuri beežikarva plaate. Siseviimistluse suureks osaks on ka eritellimusel valmistatud mööbel, mis lisab korterile juurde soojust ning mugavust. Elutoas asetsev eritellimusel tellitud diivan on just õigetes mõõtudes, et olla pere jaoks piisavalt suur, kuid mitte olla ülemäära suur, et hakata segama rõdule pääsu. Lisaks on vannitoas, köögis ning ka teistes tubades panustatud palju valgustite ning ka päevavalgusele, et ruumid oleksid kenasti valgustatud ning helged. Korterisse sisse kuulub ka äärmiselt kvaliteetne IDEMA köök, kuhu on paigaldatud integreeritud De Dietrich köögitehnika koos tasapinna sisese sisetõmbe ventilatsiooniga. 
Küte ja ventilatsioonMaja kütteallikaks on keskküte ning korterit aitab soojana hoida igas toas eraldi reguleeritavad radiaatorid. Tualettruumis ning vannitoas on elektriline ning reguleeritav põrandaküte, et hommikused valmis sättimised oleksid võimalikult mugavad. Vannitoas ning tualettruumis on sisse ja välja lülitatav sundventilatsioon, teistes tubades on ventilatsioon tagatud akende küljes olevate Fresh klappidega.
Parkimine ja panipaikKorteri juurde kuulub kindel parkimiskoht tõkkepuuga hoovis, mis lahendab ära Mustamäe ning Õismäe piirkonna peamise mure, milleks on parkimine. Lisaks sellele kuulub korterile ka väga ruumikas, maja kõige suurem panipaik (4.6m2), mis on valve all ning asub maja esimesel korrusel. 

MajaPaldiski mnt 209 on 2016 aastal ehitatud maja, mis asub Tallinna äärelinnas, Haabersti linnaosas, Väike-Õismäe asumis. Majas asub tegus korteriühistu, tänu millele on maja väga kenasti hoitud, puhas ning hästi säilinud. Majas on olemas fonoluku süsteem, mis teeb külaliste vastu võtmise väga kiireks ning mugavaks. Maja ümbritseb piirdeaed, tehes hoovi väga privaatseks ning autoga pääseb maja ümber ainult läbi tõkkepuu. Lähedal asub kaunis õismäe tiik (600m), mille ümbruses asetsevad erinevad koolid, lasteaiad ning poed. 
ElukeskkondHaabersti on suurepärane elukeskkond loodust armastavale perele. Lähedal asuvad laste mänguplatsid, Harku järve liivarand, Ring ja Elamus SPA, kinod ja terviserajad, mis pakuvad mitmekülgseid vaba aja veetmise võimalusi. Piirkonnas on mitmeid kaubanduskeskuseid, kaupluseid, söögikohti, koole ning lasteaedu. Lisaks selle on Haabersti väga hea ühistranspordiühendusega kesklinna ning kõikidesse teistesse Tallinna piirkondadesse. Võta ühendust ning tule vaatama!

Palun oodake