Suur rõdu! Maast laeni aknad! TEE OMA PAKKUMINE!

30 Aprill, 02:41    Korterid      Rae vald, Harjumaa    20

284000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
284000€ Hind
Harjumaa Maakond
Rae vald Omavalitsus
Peetri alevik Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KLIENDIPÄEV 08.05 kell 12:00-13:00Igale kliendile võimaldame personaalse tutvumise uue koduga, mistõttu palun anna oma tulekust teada helistades, kirjutades või täites kliendipäeva registeerimisvormi. Oled väga oodatud!Müüa privaatses nelja korteriga butiikmajas ruumikas ja avar 4- toaline perekorter, mille võlu peitub selle avatud planeeringus ning terve korteri laiusesse ulatuvas rõdus. Tubade maast laeni aknad annavad valgust ja päikesepaistet kogu majja ning avatud elutoa-köögi planeering annab võimaluse lastel kergemini silma peal hoida ning samal ajal külalistega mugavamalt suhelda. Korteri juurde kuulub suur lõuna päikesepoolne rõdu, kus on mõnus suveõhtuid koos pere ja sõpradega nautida. Maja asub tõkkepuuga eraldatud sisehoovis ning asetseb krundi kõige tagumises nurgad, andes palju privaatsust ning vaikust. Majas on kokku ainult 4 korterit, mis annab tunde nagu elaks ridaelamus või eramajas. Sisehoovis asub ka kõrghaljastuse ning mänguväljakuga pargiala, kus koguneb igal õhtul palju lapsi mängima. Lisaks ei saa mainimata jätta kahte tualettruumi, mis teevad hommikul üheaegselt sättimise kogu perele kordades kiiremaks. Kõik garantiitööd on äsja teostatud ning korter on uute elanike saabumiseks valmis. Ostuhinnas sisaldub kogu sisse ehitatud mööbel ning kokkuleppel ka muu lahtine mööbel. 

PlaneeringKorteri planeering on läbi maja ning selle aknad avanevad nii maja ette, taha kui ka küljele. Korteri koosseisu kuulub avar esik, kolm magamistuba, suur elutuba-köök, esimene tualettruum koos vanni ning dušiga, teine tualettruum ning lisaks ka väga suur avatud rõdu. 

Siseviimistlus
Maja siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust ning millele lisavad karakterit aktsentseinad elutoas ning magamistoas. Põrandale on paigaldatud soojas toonis tammeparkett ning vannitubades on kasutatud modernseid plaate. Soojust on sisse toodud ka puidutooni ustega ning modernset joont aitavad hoida aktsentseinad.
Küte ja ventilatsioonKorteri kütteallikaks on gaas ning soojust aitab hoida igas toas eraldi reguleeritav vesipõrandaküte. Õhku hoiab värskena Komfovent soojustagastusega ventilatsiooniseade.

Parkimine ja panipaikKorteri juurde kuulub 2 parkimiskohta, mis asuvad maja ees. Lisaks on välisukse kõrval eraldi sissepääsuga panipaik(3.8m2).

Terrass ja hoovKorteri juurde kuulub väga suur ning privaatne 16.8m2 rõdu, kus on väga mõnus sõprade ning perega suveõhtuid veeta. Maja asub kinnisel tõkkepuuga suletud territooriumil, kuhu on loodud kõrghaljastusega pargiala koos mänguväljakuga. 

MajaTegemist on 2021 aastal Hepsori poolt ehitatud uusarendusega. Hoovis olevad majad on kõik nelja korteriga majad, mis tekitab väga palju privaatsust, kuid samas jätab võimaluse naabritega suhtluseks. Korteriühistu on loodud kõigi kaheksa maja peale kokku, mis tagab tugeva ning väga hästi toimiva ühistu ning väikemaja ühistu muresid ei ole. 

ElukeskkondKorter asub mõnusalt vaikses ning hinnatud Peetri alevikus, mis on ümbritsetud roheluse ning uue elukeskkonnaga. Ümbruses on mitmes metsarajad erinevate sportimisvõimalustega, vaiksed naabrid ning perekeskne kasvukeskkond. Majas asub aktiivne ja toimiv ühistu.
Piirkonnas asuvad mitmed mänguväljakud, lasteaiad, koolid ja toidupoed. Peetri on suurepärase bussiühendusega Tallinnasse ning samuti on see 5 minuti autosõidu kaugusel. Võta ühendust ning lähme vaatama!

Palun oodake