Renoveeritud 2-toaline korter + köök.

9 Mai, 02:36    Korterid      Tallinn, Harjumaa    6

127999€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
127999€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KORTER ja MAJA: Läbi maja planeeringuga 2-toaline korter + köök, asub viiekordse maja 3-ndal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad suur esik esikukapiga, köök, elutuba, koridor suure kapiga, magamistuba ja kokku ehitatud wc/vannituba. Kaks rõdu mõlemale maja poolele. Köögi rõdu on klaasitud. Elutoas on vahesein, et eraldada voodi elutoast ja kasutada magamistuba lapsetoana. Seda nurka võib kasutada nt. kontorinurgana. Maja fassaad on täielikult renoveeritud ja soojustatud. Korteri juurde kuulub ka keldriboks. Korteris on täiesti uus elektrijuhtmestik ja uus el. kilp. Uued radiaatorid. Vee- ja kanalisatsiooni torud on ära vahetatud. Uued radiaatorid, mida saab reguleerida ning kaugloetavate mõõdikutega. Puidust helikindel korteri välisuks, fonolukk. Kvaliteetne köögimööbel koos koos tehnikaga- külmkapp, nõudepesumasin, induktsioonpliit ja ahi. LED laelambid. Mõõbli võimalus kokkuleppel.Korter on kohe sissekolimiseks vaba. KOMMUNAALID:
 Madalad kommunaalkulud mis jäävad suvel 60-70 euro ning talvisel ajal 120-140 euro vahemikku. Sisaldab kõiki ühistu arveid ja vett. Lisandub elekter. PARKIMINE:
 Tasuta maja ees. Koha leidmisega pole kunagi probleemi olnud. ASUKOHT:
 Maja asub väga heas kohas. Eemal suurest teest, ja mürast. Samas poed ja bussipeatus paarisaja meetri kaugusel. Maja ees laste mänguväljak. Lähedal palju lasteaedu ja koole. Harku järve rand 1km kaugusel. Ei luba enda kuulutust kopeerida Maakleritel palun mitte tülitada.

Palun oodake