VW Passat 2006

26 Aprill, 10:23    Autod      Muhu vald, Saaremaa    4627
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
1000€ Hind
Volkswagen Mark
Passat Mudel
Saaremaa Maakond
Muhu vald Omavalitsus
Tusti küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

ülevaatus kuni 05.2024. Tehtud chip.
Esineb roostet.
Külma ei puhu. Termoandur vahetatud, aga ei aidanud. Sooja puhub välisõhu temp korral ca 0 kraadi ja allapoole kehvasti. Juhipoolse peegli kinnitus purunenud ja juhipoolne uks ei avane väljast. Teised uksed avanevad seest ja väljast korralikult. Uksed ei lukust ja võtmel patarei vahetatud, kuid ei aidanud. Üks võti. Tagaluuk ei avane väljast. Aku on kehv.
Peab jälgima õli taset korra kuus. Esineb mingi minimaalne lekkekoht, mida on olnud keeruline tuvastada. Hetkel all plekkvelgedel naastrehvid. Naastudest alles alla 50%. Mootori tuli põleb, kuna üks küünal vajab vahetust. Piduri tuli põleb, kuid süsteem töötab korrektselt, sealhulgas elektriline käsipidur
Müügiga kaasa valuveljed suverehvidega. Suverehvide kulumisaste ei vasta nõuetele.
Müügiga kaasa kolm kuud kasutuses olnud hooratas. Poe hind 100.-
Suurtematest osadest on viimase nelja aasta jooksul on vahetatud sidurikomplekt, tagumine vedrustus, paigaldatud veokonks, tagumised ja esimesed pidurikettad vahetatud, uus radiaator. Generaatori rihm ja hammasrihma komplekt vahetatud ca 1,5 aastat tagasi.
Sõiduk asub hetkel Muhus. Kokkuleppel on võimalus tuua Virtsu või Tallinna. Sõidab hästi ning otseselt sõitmist midagi ei takista.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake