Vaakumpakendaja Geryon

26 Aprill, 14:51    Köögimasinad      Tartu linn, Tartumaa    32
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
20€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Multifunktsionaalne Sous Vide vaakumtihendaja – kompaktne võimas Geryoni vaakumtihendaja. Seda iseloomustab täiustatud tihend ja funktsionaalne disain, tugev tihendusefekt vaakumikahjustuste vältimiseks ja kompaktne disain ruumi säästmiseks.
TÄISAUTOMAATNE VAKUUMTIHEND JA PILETAMINE - automaatne tolmuimeja ja keevitusprotsess tagab eriti mugava käe Keevitusfunktsiooni abil saate mõne sekundiga valmistada ja sulgeda fooliumkoti. See sobib Geryoni fooliumkottide ja -rullidega või muude kuni 30 cm laiuste kaubamärkidega. Kaasasoleva voolikuühendusega saab tihendada ka vaakummahuteid või veinikorke.
Vaakumtihendaja – meie automaatne vaakumtihendaja sobib suurepäraselt kuivade ja niiskete toitude säilitamiseks. Olgu need värsked köögiviljad, mahlane liha või magusad küpsetised – teie toitu saab nautida palju kauem. Valige lihtsalt kuiv/niiske režiimide vahel.
Eemaldatav disain: tänu eemaldatavale kogumisalusele, eemaldatavale tihendile ja siledale pinnale saab vaakumtihendi kiiresti puhastada. Tundlikud puutenupud, LED-indikaator ja toitejuhe muudavad töö lihtsamaks.

Materjal - plastik

Värv - must/hõbedane

Esimene pilt on illustreeriv.

Seisukord: Vähekasustatud!

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake