Päikesepaneel + anduriga valgusti 36W

3 Mai, 09:21    Valgustid      Tartu linn, Tartumaa    34

5.99€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
5.99€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Päikesepaneeli toitega ja liikumisanduriga Valgusti kaugjuhtimispuldiga,

Päikesepaneeli Toitega Turvavalgusti, Teevalgusti Garaaži Aia Tagaaias

KAUGJUHTIMINE + 4 TÖÖREŽIIMI - lambi mugav juhtimine toimub puldiga. Sellel on sisse- ja väljalülitamise nupud ning 3 lülitusrežiimi. SISSE - Luba - VÄLJA - Keela REŽIIM 1 - Režiim 1: Liikumise tuvastamisel süttib tuli 30 sekundiks 30% võimsusega. REŽIIM 2 – Režiim 2: Kui tuvastatakse liikumine, lülitub tuli 30 sekundiks sisse 50% võimsusega. REŽIIM 3 – Režiim 3: liikumise tuvastamisel lülitub tuli 30 sekundiks sisse 100% võimsusega. SOS nupp SOS keelab liikumisanduri ja hämarikuanduri, tuli jääb põlema kuni aku tühjenemiseni ca 50-70% võimsusel.
VEEKINDLUS + PÄIKESE PANEEL - lamp on veekindel, mistõttu ebasoodsad ilmastikutingimused ei mõjuta selle funktsionaalsust. Sellel on IP65 veekindluse reiting. Päikesepaneelid ja laetavad akud annavad voolu järelevalveta tööks. See ei vaja täiendavat jõuallikat ja on ökonoomne.
PIR AND DUSK LIIKUMISENSOR – Valgul on liikumisandur, mis lülitab valguse sisse, kui tuvastatakse tegevus detektori ulatuses. Hämarikuandur seevastu reageerib valgustuse muutustele ja lülitab selle sisse, kui valgust napib.
VÄLINE LAADIMISPANEELI PAIGALDUSEKS KUNI 5M - laadimispaneeli saab paigaldada kuni 5 meetri kaugusele lambist, näiteks võite paigaldada lambi pööningule, garaaži, keldrisse või muusse pimedasse kohta ning päikesepaneeli väljapoole. Selleks kasutatakse kaablit, mis ühendab päikesekollektori lambiga.

SPETSIFIKATSIOON - värvus: must; hele värv: külm valge;
Materjal: ABS + plast; ehitatud lamp: 9 segmendiga, igas kakskümmend dioodi; LED kogus: 120 W B; veekindlus: IP65; liikumisanduri vahemik: 5 m • Aku: 2 x 1200mah; Tööaeg: kevad suvi: 6-8 tundi; talv: 8-10 tundi; pinge: 5V; nominaalne võimsus: 36 IN; energiatarve: 1 kWh; valgustusnurk: 120°; kalde reguleerimine: vertikaalne: 180°, horisontaalne 170°; välispaneeli reguleerimine: jah; mõõtmed (laius / kõrgus): 23,5 x 11,5 x 4 cm; kogukõrgus: 37 cm; kaal: 0,558 kg;
Päike annab meile päevavalgust, kuid loojudes tuleb turvaliselt kõndida ja ümbrust näha ka kõige pimedamatel tundidel, lootes kunstlikule valgustusele. Temperatuurikindlad, hermeetiliselt suletud ja vastupidavad LED-välisvalgustid on ideaalne lahendus neile, kes otsivad valgustust terveks päevaks. LED-id säästavad rohkem elektrit ja aitavad seega säästa meie planeeti. Need valgustid kasutavad kuni 80% vähem elektrit kui traditsioonilised halogeenvalgustid. LED-pirnid on ka palju pikema elueaga, mistõttu ei pea te pikka aega pirnide vahetamise pärast muretsema. Seda tüüpi pirnid on mitmekülgsed ja kauakestvad, nii et saate hõlpsalt ja turvaliselt valgustada välialasid, nagu hoov, sõidutee. Valgus on iga inimese elu lahutamatu osa ning kasutades oma õueala valgustamiseks vaid kvaliteetseid, kauakestvaid ja ökonoomseid LED-valgusteid, tervitavad need hubase valgusega ka siis, kui päike on juba ammu loojunud.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake