Hubane korter Saku keskuses

6 Mai, 15:26    Korterid      Saku vald, Harjumaa    67
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
135000€ Hind
Harjumaa Maakond
Saku vald Omavalitsus
Saku alevik Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
3 Tube
2 Korrus

ASUKOHT
Sümpaatne, roheline Saku on kaunim asum Tallinna lähedal! Siin on olemas kogu vajalik infrastruktuur ja mugav ühendus Tallinnaga (ca 20 min autosõitu).
Teaduse tn asub otse Saku keskuses ning kõigi oluliste kohtade vahetus läheduses. 10 minuti jalutuskäigu kaugusele jäävad nii Selveri kui Coopi toidupoed, lasteaiad. Ühistranspordipeatus on 200m, rongijaam ca 25 minuti jalgsikäigu kaugusel. Saku Gümnaasium, Saku Muusikakool, Saku Valla spordikeskus koos ujula ja erinevate treeningute valikuga jäävad samuti 25 minutilise jalutuskäigu kaugusele.
Sakus on suurepärased sportimise võimalused. Siinsamas kodu lähedal on välijõujaam, uued padeli ning discgolfi väljakud, Saku rabametsa tervise- ja suusarajad. Marjulistele jagub sügisel metsas nii mustikaid kui seeni.
Saku Gümnaasium kuulub Eesti parimate koolide hulka. Valmimas on uus gümnaasiumi õppe- ja spordihoone ning vabaaja- ja puhkekeskus.
5 minutilise jalutuskäigu kaugusele jääb Saku ilus ja hooldatud mõisapark ning populaarne kohvik Ukas. Ka perearstikeskus on kuni 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Naabermaja kõrval asub auto tehnoülevaatus ning remonditöökojad ja pesula.

MAJA, KORTER
1983 a valminud eriprojektiga ning 20 korteri ja nelja trepikojaga maja. Vaikne, nurgapealne korter ning head naabrid. Korteril on läbi maja planeering ning kaks mahukat keldriboksi. Magamistoast läheb rõdule, kuhu paistab terve päev päike ning kus on mõnus istuda, rohelust ja linnulaulu nautida. Maja põhja poole jääval esiküljel on suur lodža naabritega ühiskasutuses (saab kasutada nt pesu kuivatamiseks).
Korteri planeeringut ei ole muudetud. WC ja vannituba asuvad eraldi. Kortermaja katus ning püstakud on vahetatud, välimine otsasein soojustatud.
Kahes toas ning köögis on laminaatparkett, koridoris PVC-kate, WC-s ja vannitoas plaadid. Kõik aknad on vahetatud pakettakende vastu ning välja on vahetatud ka radiaatorid. Talvekuudel on korter väga soe.
Korterisse jäävad köögimööbel koos pliidi ning külmkapiga ning kaks mahukat riidekappi koridoris ning magamistoas.
Magamistoa akna all õitseb kevadel õunapuu ja sirelid ning köögist avaneb vaade sisehoovile ja laste uuele mänguplatsile. Majaümbrus on elanike poolt regulaarselt hooldatud.

Korteriühistul on plaanis alustada peagi terve kortermaja renoveerimist KredExi toetusel. Projekteerimisega alustatakse lähiajal. Ehituseks läheb järgmine-ülejärgmine aasta.

Helista ning tule korteriga tutvuma!

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake