TULE KLIENDIPÄEVALE! R. 24.05.2024 | 15:00-17:00!

15 Mai, 02:36    Korterid      Rapla vald, Raplamaa    21

42500€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
42500€ Hind
Raplamaa Maakond
Rapla vald Omavalitsus
Kodila küla Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KLIENDIPÄEVA INFOTule, 24 Mail 2024, kliendipäevale antud korteriga tutvuma!KUUPÄEV: R. 24.05.2024KELLAAEG: 15:00-17:00NB! Kliendipäev toimub eelregistreerimisega. Palun kindlasti enda huvi eelnevalt registreerida kas päringuvormi või telefoni teel. Kliendipäevale registreerumine on avatud kuni N. 23.05.24 kella 00:00'ni.Tule, oled oodatud korteriga tutvuma - ehk on see just midagi Sulle!- - - - -Pakkuda 2-toaline ahjuküttega korter, Kodilas, Raplmaa maakonnas, aadressil Panga tn 3.MAJAKorralik ja toimiv korteriühistu – Kõikidele muredele / küsimustele saab kiirelt vastused.Viisakad ja rahulikud naabrid. Korterelamus on kokku 8 eluruumi (Korterit).Majale on paigaldatud korralikud pakettaknad.Ühistul on plaanis uuendada elektrisüsteemi (selleks raha kogutud) ning tulevikus katust. KORTERKorteri koosseisu kuuluvad:Elutuba; Köök; Esik; Vannituba; WC; Panipaik; Magamistuba.Elutuba on mõnusalt avar ja valgusküllane. Köögis on olemas köögimööbel koos tehnikaga (pliit, ahi, külmkapp). 
Köögis on lisaks elektripliidile ka uus puupliit ning valatud uus põrand, mida katab laminaatparkett.Magamistoas suur voodi, koos 2m riidekapiga.Korteri seinad on värvitud heledates toonides.Kogu mööbel jääb sisse.
Küttekolded kasutuskorras.Korteriga tuleb kaasa aiamaa.Sooja tarbevett saab hetkel elektriboilerist.KÕRVALKULUDMajal on aastaringselt 60 EUR/Kuus kommunaalkulud. 50 EUR sellest remonifond ja 10 EUR halduskulud.Kõrvalkuludele lisandub vesi vastavalt tarbimisele. Kõrvalkuludele lisandub elekter vastavalt tarbimisele ja valitud elektripaketile.PANIPAIK / KELDRIBOKSKorteri juurde kuulub üks keskmisest suurem panipaik / keldriboks maja keldrikorrusel. PARKIMINETasuta parkimine kinnistul. PIIRKONDArmas roheline asula.Kodilas on pood, raamatukogu, lasteaed, maja lähedal uus lastemänguväljak, külaplats, väikese laulukaarega.Suuremad kaubandus-, teenindus- ja haridusasutused asuvad Rapla linnas 12 km raadiuses. Bussipeatus 500 m kaugusel ning Rapla raudteejaam 14,5 km ja Hagudi raudteejaam 11,5 km. Tallinna kesklinna 50 km, Kohila alev 21 km.NB! Võta kindlasti ühendust (ka nädalavahetusel) ja küsi lisainformatsiooni! Olete oodatud tutvuma!

Palun oodake