2 4G RUUTERIT JA 1 ELISA ELAMUS DIGIBOKS

9 Mai, 15:36    Internetiseadmed, -pulgad      Tallinn, Harjumaa    30

65€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
65€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kesklinna linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Uued pakendis seadmed, endal ei läinud tarvis. Ühe ruuteri tavahind 107.64 eurot, MÜÜN 65 euroga. Uue digiboksi hind 125.64 eurot, MÜÜN 65 euroga.

Wifi-võrgu saad tekitada ka ilma kaablita – lihtsalt paigalda 4G SIM ruuterisse ja naudi internetiühendust kiirusega kuni 300 Mbit/s. Ruuter valib automaatselt alati parima saadaoleva sageduse, mis tagab ühenduse stabiilsuse.
4G ruuter võtab vastu mobiilisignaali ning ühtlasi loob sinu kodus WiFi võrgu. Parima internetiühenduse saamiseks aseta ruuter kohta, kus on kõige tugevam signaal (aknalauale, maja keskele) ning väldi selle varjamist teiste objektide taha või kappidesse. Suurema kodu puhul võid ühtlase WiFi ühenduse loomiseks vajada WiFi leviala võimendeid.
Ruuter B535 ühildub Huawei AX3 Quad-core Wifi 6 ruuteriga, mille abiga on võimalik WiFi leviala suurendada ilma juhtmeta. Piisab vaid "H" tähe vajutamisest ja ühendus toimub automaatselt. Seadistusi on võimalik mugavalt muuta läbi SmartHome rakenduse.

+

Android TV digiboks, mis toob sinuni Elisa Elamuse teenuse ja võimaldab vaadata parimat meelelahutust 4K kvaliteedis. Lisaks leiad Google Play rakenduste poest rohkem kui 5000 äppi ja mängu.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake