Ergonoomiline mänguri arvutihiir RGB tuledega

28 Mai, 14:10    Klaviatuurid, hiired      Tallinn, Harjumaa    26
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
80€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Asukoht : harjumaa, tallinn
tel: 57570615
uus

Ergonoomiline mängurihiir: pakub arvutimängude jaoks äärmiselt mugavat ja täpset kogemust. Arvutimänguhiire ergonoomiline kuju on loodud mugavust silmas pidades, istub loomulikult käes ja nupud on häälestatud klikkimisväsimuse vähendamiseks.


Juhtmega mänguhiir: loodud mänguarvutite jaoks – RGB-taustvalgustusega kuni 1600 DPI (kasutaja reguleeritav 800/1200/1600 DPI) mänguarvuti hiir, mis annab teile konkurentsi ees veelgi suurema eelise.


RGB taustvalgus tõstab teie mänguatmosfääri esile: 7 erinevat taustvalgustuse režiimi. Mänguhiir pakub teile mänguarvuti ja mängusülearvuti täielikku isikupärastamist. See võib teie mängu atmosfääri paremini esile tõsta ja tuua teile mängudes lõbusamaks!


KÕRGE TÄPSUSANDUR JA VASTUPIDAV LÜLITI Optiline andur tagab 99,4% jälgimistäpsuse, võimaldades teil mänge kiiremini ja täpsemalt mängida. Neil on super vastupidavus ja pikk kasutusiga. Te ei pea muretsema, et teie hiirenupud saavad kergesti kahjustada.


Universaalne ühilduvus: toetage opsüsteeme Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10. Kohandatav arvuti, sülearvuti, arvuti, Macbooki ja nii edasi jaoks.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake