Adamson A28 analoogkaal, UUS!

28 Mai, 14:35    Kaalud      Tallinn, Harjumaa    32

69€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
69€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Kristiine linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Asukoht : harjumaa, tallinn
tel: 57570615
uus

Võib kaaluda kuni 250 kg. Adamson A28 kaalumisvõime ületab kõik teised turul olevad analoogkaalud. Kogege võrratut täpsust, vastupidavust ja jõudlust. Jätke kompromissidega hüvasti ja täiustage oma kaalumismängu Adamson A28 ületamatu võimsusega.
Jälgige oma kaalu väga lihtsalt. Ükskõik, kas soovite kaalust alla võtta, oma kaalu säilitada või kaalus juurde võtta, on kaal hädavajalik. Hoidke neid oma vannitoas või magamistoas, et saada kiiresti täpsed näidud. Soovitame mõõta kaalu alati samal kellaajal. See analoogkaal toetab maksimaalset raskust 250 kg.
Libisemiskindel kummipind + suur armatuurlaud. A28 analoogkaalu pind on varustatud tekstureeritud kummiga, mistõttu pole libisemis- ega kukkumisohtu. Suure kontrastsusega armatuurlaua ja suurte numbritega on näitude tuvastamine teie pikkusest sõltumata väga lihtne.
Patareid pole vaja. Elektroonilistel kaaludel on kõikvõimalikud täiustatud funktsioonid, mille me lõpuks täiesti tähelepanuta jätame. Miks vaeva näha keerulise seadmega, kui saame selle lihtsana hoida? Lõppude lõpuks peame lihtsalt oma kaalu mõõtma! Sellel mehaanilisel isiklikul kaalul pole elektroonikat, seega ei pea te akude peale raha raiskama. Ilma elektrooniliste vigade ohuta saadab see kaal teid aastaid!

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake