Withings Scanwatch Horizon

28 Mai, 19:42    Nutikellad      Elva vald, Tartumaa    19

250€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
250€ Hind
Tartumaa Maakond
Elva vald Omavalitsus
Rõngu alevik Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NUTIKELL WITHINGS SCANWATCH HORIZON

Withings ScanWatch Horizon hübriid-õppekell pakub muljetavaldavaid funktsioone, sealhulgas EKG, südame löögisageduse ja oksümeetri, pakkudes luksuslikku kogemust koos uusima tehnoloogiaga, hõlmates samal ajal klassikalist stiili ja funktsiooni.
Tippkellasse paigutatud tipptasemel meditsiinitehnoloogia on hoolikalt valitud, et luua kõige rohkem tervisele suunatud kell, mida kunagi avalikkusele pakutud on. Koos kardioloogidega välja töötatud ja kliiniliselt valideeritud, on see maailma esimene hübriidne nutikell, mis suudab hoiatada kasutajat võimaliku kodade virvenduse või hingamishäirete korral. ScanWatch pakub ka põhjalikku aktiivsuse ja une jälgimist, veekindlust kuni 100 m sügavusel ja erakordset aku kestvust kuni 30 päeva enne laadimist.

Peamised omadused

Proaktiivne kodade virvenduse tuvastamine
Salvestage südame löögisagedust perioodiliselt parimal ajal, saadab ScanWatch teate, kui tuvastatakse ebaregulaarne südamerütm ja soovitab seejärel kasutajal salvestada elektrokardiogramm (EKG).
Südame löögisageduse jälgimine
Jälgige südame löögisagedust pidevalt treeningu ajal, et optimeerida treeningut ning jälgida igapäevast ja öist südame löögisagedust, et aidata aja jooksul tervist parandada.
Elektrokardiogramm nõudmisel
Vahetu EKG tulemused kuvatakse kella ekraanil ja neid saab rakenduses uuesti esitada, kus kasutajad leiavad põhjalikuma diagnostikaaruande, milles on üksikasjalikult kirjeldatud võimalikud kodade virvenduse tunnused ja sellega seotud nõuanded.
Meditsiinilise klassi oksümeeter
Annab nõudmisel meditsiinilise klassi hapniku küllastatuse taseme (SpO2) vaid 30 sekundiga.
Hingamishäirete tuvastamine
Lisaks une analüüsimisele saab hingamise skaneerimise aktiveerimisega tuvastada PPG-anduri ja kiirendusmõõturi abil hingamishäired, mis põhinevad vere hapnikusisalduse, südame löögisageduse, liikumise ja hingamissageduse analüüsil

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake