Polar spordikellad (smartwatch) Vantage M2

2 Juuni, 11:43    Pulsikellad, aktiivsusmonitorid      Tallinn, Harjumaa    30

250€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
250€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Lasnamäe linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Väga heas seisukorras spordikell. Lisaks annan kaasa metallist käepaela, mis näeb ilusamini välja peoriietega ning klaasikaitse (4tk).

Ametlik kirjeldus:
Polar Vantage M2 GPS-multispordikell on jõudluse, funktsionaalsuse ja sportlase mentaliteedi suurepärane kombinatsioon. See pakub sulle juhiseid ja andmeid, et saaksid tugevamaks, ja vajalikke nutikella funktsioone, et hoida sind ühenduses. Polar Vantage M2 on sinu universaalne kaaslane teel uute isiklike rekordite suunas.

Sinu igakülgne abiline
Polar Vantage M2 pakutavad erisugused funktsioonid lasevad sinus peituval sportlasel särada. Visualiseeri oma keha sooritust ja kasuta personaalseid nõuandeid, mida vajad oma eesmärkide pidevaks saavutamiseks – oleme nii täna kui ka homme kogu tee sinuga.

Lihtne treenimine ja taastumine
Treeni nutikamalt, mitte rohkem – paranda oma sooritust reaalajas tänu andmetele sinu hetkeseisundi ja valmisoleku kohta. Polar Vantage M2 jälgib automaatselt sinu und ja taastumist, et teaksid, millal võid oma keha julgesti rohkem pingutada.

Ole nutikas ja tunne end sportlikult
Arengu jälgimise puhul on ülioluline täpsus. Lase Polar Vantage M2 täiustatud tehnoloogial töö ära teha ning keskendu oma eesmärkide ületamisele. Nutikella funktsioonid (nt muusika juhtnupud, ilmateade ja tõuketeatised) aitavad sul kõigega kursis püsida.

Kõik sportlasele vajalik tipptasemel täpsusega
Polar Vantage M2 jälgib südame löögisagedust Precision Prime™ anduri sünteestehnoloogia abil. GPS, GLONASS, Galileo ja QZSS koos abistatava GPSiga fikseerimise kiirendamiseks.

Puhka nutikalt ja küta täiega
Nightly Recharge™ on taastumise mõõtmise funktsioon, mis näitab, kui hästi taastud öösel oma päevastest tegevustest.

Isikupärastatud treeningud
FitSpark™ juhis igapäevaseks treeninguks: Sinu taastumisele, valmisolekule ja treeninguajaloole vastavad treeningukavad.

Hoia oma koormus kontrolli all
Training Load Pro™ abil saad näha, kui palju oled viimasel ajal treeninud ja kuidas treeningukorrad mõjutavad keha erinevaid piirkondi.

Jookse eesmärgi suunas
Sulle koostatakse isiklik kohandatav treeningukava, mis sobib sinu võimete ja eesmärkidega.

Suurenda helitugevust. Paranda keskendumist.
Muusika juhtnupud otse kella ekraanil juhivad telefonis käivat muusikarakendust.

Ole kõigeks valmis
Ilmaprognoos otse randmel. Vaata praegust ilma ja kahepäevast ennustust.

Turguta end nutikalt eriti pikaks treeninguks
FuelWise™ nutikas energiataasteabiline – õpi taastumist ja energiataseme hoidmist pikkadel treeningukordadel. Vaata, kuidas sinu keha treeningukordadel erinevaid energiaallikaid kasutab. Polar Vantage M2 jaotab energiakasutuse süsivesikuteks, valkudeks ja rasvadeks.

Toetatud on üle 130 spordiala
Polar Vantage M2 toetab enam kui 130 erinevat spordiala. Lisa kellale oma lemmikspordiala Polar Flow abil ja kohanda kellal kuvatavat iga spordiala jaoks.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake