KASSIPROUAD WHOOPY JA PLÄTU OTSIVAD UUT KODU

11 Juuni, 23:25    Kassid      Lääne-Harju vald, Harjumaa    563
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
Harjumaa Maakond
Lääne-Harju vald Omavalitsus
Laulasmaa küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

15-aastane Whoopy ja sama vana Plätu otsivad uut kodu. Kasside praeguse omanikuna seisan silmitsi tõsiste isiklike probleemidega ega näe seetõttu muud võimalust, kui loomadest loobuda ning palun abi leidmaks hiirekuningatele uus ja hea kodu.
Oranži kasukaga Plätu on tegelikult olnud minu hoole all vaid 1,5 aastat. Nimelt suri Plätu eelmine omanik 1,5 aastat tagasi ja võtsin looma oma hoole alla, nägemata ette probleeme, mille tõttu täna tuleb loobuda nii Plätust kui Whoopyst...
Mõlemad kassid on elanud varasemalt maapiirkonnas ja saanud ka vabalt oma hoovil liikuda. Elukorralduse muudatustest ja minu tervisest lähtuvalt sai kassid korterisse kolitud, kuid üsna kiiresti ilmnesid loomadel sellest tingitud stressi tunnused. Seetõttu kassid korterisse pigem ei sobi ning otsitaksegi sellise võimalusega uut kodu, kus kassid regulaarselt ka õue pääsevad. Hetkel on kiisud küll ajutiselt korterist suvekodusse kolitud, kuid pikalt neid seal hoida ei saa. Ka minul ootab endal ees kolimine teise riiki pere juurde, kuhu kasse kaasa võtta ei saa.
Mõlemad kassid on hea tervisega ning sõbralikud, steriliseeritud. Ka ei ole niivõrd oluline, et kiisud ühise uue kodu saavad. Pigem on kiisud üksteise olemasoluga leppinud ning suur sõprus ja side kahe nurrumootori vahel puudub. Seetõttu võib julgesti pakkuda kodu ka vaid ühele.
Kodu pakkumiseks ja täpsema informatsiooni saamiseks võtke palun ühendust telefonil 5014602 (Krista).
Ette tänades.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake