Puidust väikelaste tasakaalutala 3-7 aastat! uus

15 Juuni, 01:08    Muud lastekaubad      Tallinn, Harjumaa    23
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
49€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! hind poes on umbes 130.- eur.

Tasakaalulaud väikelastele: tänu tasakaalutala ja astmekivide kombinatsioonile saavad lapsed lasta oma fantaasial lennata ja luua ise erinevaid takistusradasid. See tasakaalutala võib aidata lastel arendada iseseisvust ja uurimisoskusi, on aidanud lastel tõhusalt arendada nende tasakaalu, koordinatsiooni ja motoorseid oskusi.

Lihtne kokku panna ja hoiustada: see Montessori puidust mänguasi, millel on 6 tasakaalutala, 6 ühenduselementi ja 6 astmekivi, uuenduslik pistikühenduse disain muudab kokkupaneku ja lahtivõtmise kiireks ja lihtsaks, ilma tööriistadeta. Kuna kõik osad on virnastatavad, pole ruumisäästlik hoiustamine enam probleem.

Ohutu, stabiilne ja töökindel: meie tasakaalutala on hoolikalt poleeritud. Servad on siledad ja jäsemeteta. Kõik servad on viimistletud ümarate nurkadega, nii et neid saavad ohutult kasutada ka lapsed. Tasakaalutala talub kuni 100 kg, on robustne ja vastupidav.

Sobib mitmele mängukohale: Tasakaalutala ja astmekivikomplekti saab mängida erinevatel tasastel kohtadel, olgu sees või õues, näiteks elutoas, pargis, koolis jne, lapsed saavad seda nautida ja oma oskusi harjutada. Tasakaalukivikomplekt on ka ideaalne spordivahend õpilastele treenimiseks.

Ideaalne kingitus lastele: see tasakaalutala komplekt mitte ainult ei stimuleeri laste kujutlusvõimet ja loovust, vaid arendab ka nende tasakaalu, koordinatsiooni, motoorseid oskusi ja lihaskasvu. Ideaalne kingitus sünnipäevaks, lastepäevaks ja jõuludeks tüdrukutele ja poistele.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake