Päiksepaneeliga jahikaamera + 4 laetavat patareid

23 Juuni, 13:13    Jahindus      Tartu linn, Tartumaa    54

90€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
90€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

【Päikeseenergia ja kahekordne võimsus】 Sellel päikeseküttekaameral on sisseehitatud 4400 mAh laetav aku ja seda saab toita ülevalt paigaldatud päikesepaneelilt. See vähendab aku tarbimist, kaitstes samal ajal keskkonda. Ja kui lisaaku on sekundaarne toiteallikas, on teie aku kasutusiga muljetavaldav.
【40 MP FOTOD JA 4K/30 kaadrit sekundis ULTRA HD VIDEOD】 40 MP piltide ja 4K 30 kaadrit sekundis pildistamisel on kõik filmitavad objektid selged ja teravad. Lisaks jäädvustab see jahikaamera tänu tipptasemel optilisele objektiivile, täiustatud pildisensorile ja kahele suurele 850 nm vähese valgusega LED-tulele uskumatuid ööelu eluslooduse hetki selgemate ja teravamate detailidega. (Märkus: video formaat on MP4; foto formaat on JPG).
【WIFI-ÜHENDUS JA LIHTNE FAILIDE JAGAMINE】 Tänu jahikaamera WiFi-le saate rakenduses (Game Camera Pro) sisu otse vaadata ja oma telefoni alla laadida, ilma et peaksite metsloomade jaoks mõeldud päikesekaamerat lahti võtma ja ühendama kaabel. Samuti saate telefonist hõlpsalt reguleerida seadeid, objektiivi nurka, jagada sotsiaalmeedias jne. (Märkus: WiFi-ühendus on piiratud 33 jalaga.)
【0,1 s väljalülitusaeg ja reguleeritav võtteala】 Kolme tundliku PIR-anduriga ehitatud jahikaamera suudab liikumise tuvastamisel metsloomi jäädvustada vaid 0,1 sekundiga. 2 külgmist PIR-andurit saab menüüs sisse või välja lülitada, seega saab matkakaamerat reguleerida, kui eelistate 60° PIR-anduri ulatust. Kohandage anduri valikuid hõlpsalt vastavalt oma stiilile ja harjumustele.
【Olulisem mälu ja veekindel IP66】See päikesejahi kaamera toetab kuni 256GB mikromälukaarti, mis võimaldab teha rohkem fotosid ja videoid. Ja sellega on kaasas kingitud 32 GB micro SD-kaart. CY95 on ka IP66 veekindel, kummist kattega, mis kaitseb sisemisi komponente ilmastiku või külma eest isegi temperatuurivahemikus -4° kuni 140° Fahrenheiti.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake