Elektriradiaator Mill NE600WIFI

29 Juuni, 19:50    Radiaatorid, puhurid      Kuusalu vald, Harjumaa    23

50€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
50€ Hind
Harjumaa Maakond
Kuusalu vald Omavalitsus
Kiiu alevik Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

MÜÜA kasutuses olnud Mill elektriradiaator, mille täpsem kirjeldus on järgnev:
Mill NE600WIFI on siseruumides seinale paigaldatav küttekeha, mille toiteallikaks on 600 W alumiiniumist küttekeha. 650-millimeetrise laiusega, 86-millimeetrise sügavusega ja 400-millimeetrise kõrgusega sobib see väikese ja keskmise suurusega ruumidesse. Korpuse materjal on valmistatud terasest, mis tagab vastupidavuse ja pikaealisuse.

Üks Mill NE600WIFI silmapaistvamaid omadusi on selle Wi-Fi-ühenduvus. See võimaldab kasutajatel kütteseadet kaugjuhtida mobiilirakenduse kaudu, mis on mugav funktsioon neile, kes soovivad enne koju tulekut oma tuba eelsoojendada või lihtsalt temperatuuri reguleerida ilma istmelt tõusmata.

Kuigi Mill NE600WIFI on mõeldud seinale paigutamiseks, ei ole see kaasaskantav, mis tähendab, et seda ei saa ruumist ruumi liigutada. Samuti puudub kütteseadmel endal sisseehitatud ekraan, mis tähendab, et kõiki funktsioone ja temperatuuri seadistusi tuleb juhtida mobiiliäpi kaudu.

Üldiselt on Mill NE600WIFI usaldusväärne ja tõhus siseküttelahendus, mis pakub mugavat Wi-Fi-ühendust kaugjuhtimiseks. Selle teraskorpus ja alumiiniumist kütteelement tagavad vastupidavuse ja pikaealisuse, samas kui seinale kinnitatav paigutus tagab korraliku ja märkamatu küttelahenduse väiksemate ruumide jaoks.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake