Mootorpaat Nordline 51

7 Veebruar, 10:49    Kaatrid, mootorpaadid      Kambja vald, Tartumaa    67
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
4860€ Hind
Tartumaa Maakond
Kambja vald Omavalitsus
Lemmatsi küla Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Mootorpaat Nordline 51 on enim kiidetud ja väga pikka aega kasutuses olnud professionaalne mootorpaat kalapüügiks. Paat on laia põhjaga ja seest väga ruumikas. Monoliitne kiiluballast annab mootorpaadile ülimalt hea stabiilsuse. Kaugjuhtimiseks pakume pardakonsooli. Vööris on ruumikas panipaik ankrule, ahtris bensiinipaagile ja akule. Mootorpaat on kõrge pardaga ja pika jalaga mootorile. Vööri osa on projekteeritud nii, et laine vett paati ei pritsi. Sobilikuks kasutusalaks on meri ja terava lainega veekogud. Paati on võimalik komplekteerida vastavalt soovile erinevate lisadega ning valmistada erinevates värvides. Tegemist on ühe parima veesõidukiga rannikuvetes. Valmistatud tugevast klaasfiiber materjalist.

Mootorpaat pikkusega 5,15m; laius 1,7m; kaal 210kg; kandejõud 5 parda kõrgus 0,7m; süvis 0,2m; soovituslik mootor kuni 25HJ; D või C -kategooria; CE sertifikaat; garantii 2 aastat.

OTSE TOOTJALT!
PALJU ERINEVAID MUDELEID KODULEHEL!

Täpsemalt selle paadi kohta vaata meie kodulehel www.nordlineboats.com

Erinevad värvivõimalused. Järelmaks alates 100EUR kuus. Soovi korral komplektid koos paadimootori ja treileriga. Transpordime paadi sobivale aadressile.

Vaata paadi testimist:



Selleks, et valida parim paat vaata juhendeid meie kodulehelt või helista ja konsulteeri telefonil 50 55 152 või kirjuta meile [email protected]

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake