Töökoja taburetredel STAHLWERK MK-400 ST

6 Märts, 15:48    Redelid, tellingud      Tallinn, Harjumaa    7

119€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
119€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 14 päeva! palun arvestada sellega!

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/redelid/969-toeoekoja-taburetredel-redel-stahlwerk-mk-400-st.html

Reguleeritava kõrgusega töökoja tooliga saab mugavalt läbi viia erinevat tüüpi sõidukite mootorite ülevaatusi ja remonttöid. Varustatud neljasuunalise kõrguse reguleerimisega vahemikus 121-170 cm, kolmes suunas reguleeritava tugipinna kaldenurga ja 55 cm pikkuse käepidemega töökojapukk on paindlikult kasutatav ja sobib autodele. , maasturid, pikapid, veoautod, haagissuvilad, traktorid jne. Veerevat taburetti kasutatakse ka mudelite valmistamisel ja raskesti ligipääsetavates kohtades töötamisel. Väändevabast pulbervärvitud terasest valmistatud vastupidav raam on 181 kg juures ülimalt vastupidav ja tänu kuullaagritega sujuvalt liikuvatele kummist pöörlevatele ratastele on veerevat taburet väga lihtne manööverdada ka maksimaalse koormuse korral. Kahel rattal on praktilised lukustuspidurid, mis hoiavad töökoja juhatajat kindlalt paigal. Libisemisvastased turvised muudavad juurdepääsu tööalale lihtsamaks ja pakuvad mootori Creeperi kasutamisel täiendavat haaret. 48 x 45 x 32 cm suur ja 5,5 cm paksune trapetsikujuline vahtpolster koos kunstnahast kattega ning praktiline tööriistatasku ees võimaldavad mugavat töötamist - nii on tööriistad ja töömaterjalid alati käepärast. Paindliku töökoja lamamistooli/auto lamamistooli saab ruumi kokkuhoiuks kokku voltida ja lihtsalt ära panna. Ideaalne professionaalseks kasutamiseks sõidukitöökodades, käsitöös ja mudelite valmistamisel.

Funktsioonid
Reguleeritava kõrgusega töökojapukk erinevat tüüpi sõidukite mootorite kontrollimiseks ja remondiks.
Paindlikult kasutatav tänu neljale kõrguse reguleerimisele vahemikus 121-170 cm, kolmesuunaliselt reguleeritavale tugipinna kaldenurgale ja 55 cm pikkusele noolele. Sobib sõiduautodele, maasturitele, pikapitele, veoautodele, haagissuvilatele, traktoritele ja raskesti ligipääsetavates kohtades töötamiseks.
Väändevabast pulbervärvitud terasest ülimalt vastupidav raam kandevõimega 181 kg.
Kuullaagritega sujuvalt liikuvad kummist pöörlevad rattad lihtsaks manööverdamiseks isegi maksimaalse koormuse korral. Kahel rattal on praktilised lukustuspidurid töökoja diivani turvaliseks kinnitamiseks.
Libisemisvastased turvised muudavad tööalale juurdepääsu lihtsamaks ja pakuvad täiendavat tuge.
48 x 45 x 32 cm suur ja 5,5 cm paksune trapetsikujuline vahtpolster koos kunstnahast kattega ning praktiline tööriistatasku ees võimaldavad mugavat töötamist.
Paindliku töötoa lamamistooli saab ruumi säästmiseks kokku voltida ja hõlpsalt hoiustada.
Ideaalne professionaalseks kasutamiseks sõidukitöökodades, käsitöös ja mudelite valmistamisel.

Mudel STAHLWERK töökoja taburet MK-400 ST
Mõõdud 170 x 82 x 138 cm
Tööala kõrgus 121-170 cm
Maksimaalne koormus 181 kg
Kaal: 29,5 kg

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake