Tamron 17-50mm f/2.8 objektiiv Pentaxile

10 Märts, 18:02    Fototehnika      Tartu linn, Tartumaa    16

170€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
170€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Väga korralik ja minimaalset kasutust näinud. Kaasa korgid ja varjuk.

Põhiinfo:
17–50 mm normaalsuumobjektiiv
Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
Sisemise teravustamisega disain
Suurepärane valik Kit-objektiivi asenduseks
Pentax poolkaader peegelkaameratele

Perfektne objektiiv asendamaks sinu kaameraga kaasa tulnud KIT-objektiivi. Tamron SP AF 17-50 mm f/2.8 katab ära enimkasutatud suumivahemiku alates 17mm lainurgast, lõpetades 50mm normaalasendiga. Niimoodi saab ühe objektiiviga pildistada kõike - alates lummavatest maastikuvaadetest, lõpetades portreefotodega.
Objektiivi suurimaks eeliseks on selle läbiv f/2.8 ava. See tähendab seda, et nii lainurkasendis kui teleasendis on maksimaalne ava f/2.8, võimaldades fotograafil tänu väikesele teravussügavusele kergelt eraldada pildistatavat subjekti taustast.

Di II seeria
Spetsiaalselt poolkaader (APS-C) sensoriga kaameratele disainitud objektiiv. Optimeeritud töötamaks sensoritega, mille mõõtmed on väiksemad kui 24 × 16 mm.

SP (Super Performance) seeria
Tamroni SP seeria objektiivid on optiline tippklass, kus ei ole tehtud kompromisse pildikvaliteedi osas. Objektiivid on disainitud sedasi, et need kataks ka nõudlikuma proffesionaali vajadused.

Sisemine teravustamine [IF]
Tänu sisemisele teravustamisele ei muutu objektiivi välised mõõtmed teravustamise ajal. Lisaks ei pöörle teravustamise ajal ka eesmine element, mis omakorda lihtsustab filtrite, eriti ringpolarisatsioonifiltri, kasutamist.

Madala dispersiooniga [LD] elemendid
Eriti madala dispersiooniga klaaselemendid tõstavad pildi teravust ning vähendavad kromaatilist aberratsiooni. Niimoodi saab fotograaf kasutada objektiivi eriti efektiivselt kogu suumi ulatuses.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake