Multimeediakeskus 8/500GB, WiFi, BLT, HDMI, DPORT

18 Märts, 09:04    Muu      Tartu linn, Tartumaa    17
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
249€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

ÄRIKLASSI.Võimas ja kompaktne K A S U T A T U D ThinkCenre LENOVO M93p on suurepärane valik suurtele ettevõtetele ja organisatsioonidele, mis vastavad kõrgetele usaldusväärsuse, jõudluse ja andmeturbe standarditele. M93p modifikatsioon on varustatud tehnoloogiaga, mis võimaldab juhtimisprotsessi ettevõtte tingimustes lihtsustada.

Intel® Core™ i5-4570T (4-generatsioon),DDR3 8 GB(kuni 16 gb)/500GB KÕVAKETAS, WIN10, WIFI, usb adapter - LAN GIGABYT, usb BLUETOOTH, 2 tk.DisplayPort,1 tk.VGA, 5 tk. usb,mikrofon sisse,kõrvaklapid sisse......
Komplektis:ThinkCentre,wifi antenn,toiteplok,USB ADAPTER LAN GIGABIT, USB DPORT -HDMI ADAPTER, USB BLUETOOTH,( wireless klaviatuur koos hiir TASUTA ) usb WEBKAAMERA KOOS SISSEEHITATUD MIKROFON,HDMI kaabel.
KASUTATUD.
Saate korraga ühendada 3 monitori või lülitage sisse kaks monitori ja üks teler töötada arvutis kahel monitoril ja vaadata televiisorit FULL HD formaadis!
SEE ARVUTI JA MULTIMEDIA KESKUS !
Hind 350 eur.

SOODUS HIND 249 EUR

Asukoht Tartus.

Palun helistage või saatke e-kiri. Vastan Teie e-kirjale kohe või 24 tunni jooksul.



NB ! IGA HDMI-SISENDIGA TELER MUUTUB MULTIMEEDIA NUTIMASINAKS ! PALJU SUUREMATE VÕIMALUSTE JA KIIRUSTEGA KUI KÕIGE KEERUKAMAD SMARTTELEVISIOONID !

Kõik, mis fotol on hinna sees, kuid annan klaviatuuri ja hiire tasuta KAASA.

NB! Saate sisse lülitada 3 monitori: 1 VGA ja 2 Dport. Fotol on mul sisse lülitatud kaks laiendiga telerit ja seal on erinevad pildid. Peal 1 peamine, teisel youtube. Saate sisse lülitada ükskõik mida ja töötada arvutis samal ajal. DEMONSTRATSIOONIPILT.

BLUETOOTH KOLAR "TG-117" ANNAN TASUTA KOOS !!!!Kui TEIE vaja.
"TG-117"- Sisseehitatud raadio, mikrofon. Sissetuleva kõne korral hääldab veerg helistaja telefoninumbri numbrite järgi.

NBNBNB!!!!
Lp.! Ma ei saada midagi kuhugi ja ma ei anna kellelegi oma pangakontosid ! Ainult käest kätte. Teile või teie esindajatele minu linnas.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake