Inkbird IBT-26S Bluetooth Wifi 2.4, UUS

19 Märts, 14:32    Muu      Tartu linn, Tartumaa    20

90€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
90€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Bluetooth 5.1 ja WiFi 2,4 GHz topeltmoodul: Inkbird IBT-26S lihatermomeetril on täiustatud Bluetooth 5.1 tehnoloogia ja see toetab 2,4 GHz Wi-Fi võrke, mille Bluetooth-toega ühenduskaugus on 70 m, mis võimaldab tugevamat, tõhusamat ja stabiilsemat ühendust. Nautige lihtsat ja mugavat temperatuuri jälgimist oma seadmes ja nutitelefonis. Rakenduse operatsioonisüsteemi nõuded: Android 7.1 või uuem; iOS 11 või uuem.
Kvaliteetne temperatuuriandur: kui soovite korraga täpselt valmistada liha (või midagi muud) mitmele inimesele, on sellel IBT-26S grilltermomeetril neli andurit, mis on valmistatud toidukindlast roostevabast terasest 304 ohutuks ja saastevabaks. temperatuuri mõõtmise keskkond ning individuaalne temperatuuri mõõtmine ja kuvamine, mis muudavad toiduvalmistamise ja grillimise veelgi lihtsamaks.
±0,5°C kõrge täpsus, 0,1 s kiire reaktsioon: see juhtmevaba röstimistermomeeter näitab temperatuuri reaalajas ja reageerib kiiresti 0,1 sekundiga. Varustatud 4 lihasondiga, ±0,5°C kõrge täpsus, kõrge efektiivsusega tuvastamine, toetab pikaajalist tuvastamist: -20°C ~ +250°C; lühiajaline jälgimine: -30°C ~ +300°C. Samal ajal saab rakendus näha reaalajas temperatuuri ja ajaloolist temperatuuri ning muuta temperatuuriühikuid.
2500 mAh / 9,25 Wh suure mahutavusega aku: meie grilltermomeetriga on kaasas 2500 mAh / 9,25 Wh (USB Type-C sisend: DC 5V 1A) suure mahutavusega aku. Akut saab täislaadimisel pidevalt kasutada kuni 32 tundi, mis lahendab väligrilltermomeetrite aku kasutusea probleemi, aidates samal ajal kaasa keskkonnakaitsele.
Reguleeritava heledusega LCD-ekraan: see intelligentne juhtmevaba LCD-ekraaniga lihatermomeeter võimaldab teil rakenduse kaudu ekraani heledust vabalt reguleerida, mis sobib paljudele valgustingimustele, muutes toiduvalmistamise veelgi nutikamaks!
Temperatuurialarm ja ülekuumenemiskaitse: meie termomeeter IBT-26S toetab kaugseiret teie mobiiltelefonilt, võimalusega seadistada kõrge ja madala temperatuuri häireid (häireheli saab vaigistada), sihttemperatuuri häireid ja taimeriga häireid, et alati maitsvat grillida. liha. Varustatud seadme kehatemperatuuri jälgimise funktsiooniga. Kui kehatemperatuur on liiga kõrge (üle/võrdne 65°C), ilmub äpi hüpikakna alarm, mis ei tohi ületada 80°C, et seadme temperatuur liiga kõrgeks ei tõuseks.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake