Laste tõukeratas uus jooksuratas KETASPIDURID

1 Aprill, 00:37    Tõukerattad      Tallinn, Harjumaa    8

59€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
59€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

KUMMIRATTAD - tänu sellele, et motorolleril on lameda profiiliga kummirattad, on sellega sõitmine mugav. Need on manööverdatavad ja hõlpsasti juhitavad. Neil on suur kontaktpind, mis tagab stabiilsuse ja hea haarduvuse. ka süsinik-rool võimaldab pöörata 360 kraadi. Sõiduk on ülimalt vastupidav, mistõttu sobib nii noortele kui vanadele inimestele.
ABEC-9 LAAGRID - nagu teate, on laagril suur rolleri kiirusele ja ka mugavusele endale. Tulenevalt asjaolust, et motorolleril on kõrgklassi laagrid - ABEC-9, tagab parema täpsuse, efektiivsuse ja suurema kiiruse saavutamise võimaluse.
KÕRGUSE REGULEERIMINE KLIKIL - rolleril on 3-astmeline kõrguse reguleerimine. Rooli kõrguse muutmiseks piisab, kui vajutada nuppu ja asetada see kõrgemale või madalamale auku. Meie poolt esitatud tõukerattal on alumiiniumist alus, tänu millele on see kerge - 6,5 kg.
KOMPRESSIONSÜSTEEM - tõukeratas on varustatud SCS kompressioonisüsteemiga. See piirab mängu, mis rolleris trikkide sooritamisel võib esineda. Lisaks muudab see teie rooli paremaks pööramiseks.
SPETSIFIKATSIOON - värv: valge, must; materjal: alumiinium, kumm; rattad: kumm; mõõtmed (pikkus / laius / kõrgus): 90/37/105 cm; platvormi mõõtmed (pikkus / laius): 37/14 cm; kõrguse reguleerimine: 90 kuni 105 cm; kaal: 6,5 kg; kaal pakendis: 7 kg.
SPETSIFIKATSIOON

värv: valge, must
materjal: alumiinium, kumm
rattad: kumm
laagrid: ABEC-9
ratta läbimõõt: 20cm
mõõtmed (pikkus / laius / kõrgus): 90/37/105 cm
platvormi mõõtmed (pikkus / laius): 37/14 cm
kõrguse reguleerimine: 90 kuni 105 cm
kaal: 6,5 kg
kaal pakendis: 7 kg

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake