Kraapimispost kraapimispuu kassimaja 71cm hall

9 Aprill, 14:05    Koera- ja kassitarbed      Tallinn, Harjumaa    13
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
55€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 3-5 päeva otse koju!

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/kraapimispuud/1050-kraapimispost-kraapimispuu-kassimaja-71cm-hall.html

MÖÖBLI JA KODUTEHNIKA KAITSE - kraapimispost on alternatiiv koduse mööbli, vaipade või muude pindade kraapimisele. Kui annate oma kassile sügamiseks sobiva koha, vähendate oma kodus kalli mööbli ja kaunistuste kahjustamise ohtu. Kraapimispost heidutab kasse ebasobivaid kohti kratsimast, mis on kasulik nii kassidele kui ka omanikele.
LÕBU JA TEGEVUS - kassi kraapimispostil on erinevaid mänguelemente. Platvorm, ripats, postid, voodi või peidetud kohad. See julgustab teie kassi olema füüsiliselt aktiivne, hüppama, ronima ja uurima. Samuti aitab see hoida teda heas vormis ja hoiab ära igavuse. Kriimustuspuust saab sageli kassi lemmik mängu- ja puhkepaik.
STRESSI VÄHENDAMINE – kasside jaoks võib kriimustada ka stressi ja pingeid. Andes oma kassile kriimustusposti, annate talle tööriista stressi ja pingetega toimetulekuks, eriti sellistes olukordades nagu keskkonnamuutused, teiste loomade olemasolu või pikaajaline üksindus.
3 STOREY - kassi kraapimisposti põrandad on vooderdatud erakordselt pehme karvaga, mis garanteerib mugava puhkamise taustal nurrumisega. Puu peamine eelis on lamamistool. Kassipoeg saab vabalt puhata. 3 vaatlustaset rahuldavad kassi uudishimu. Igavuse korral võid jahtida ka kummipaelale kinnitatud pehmet palli/mänguasja - saad selle kinni püüda ja rünnata.
SPETSIFIKATSIOONID - värv: hall / beež; materjal: MDF-plaat + kootud kunstkarusnahk + pabertoru + sisalköis; voodi pikkus: 39 cm; 34 cm; mõõdud: 71 x 40,5 x 48,5 cm; kaal: 5,8 kg; kaal pakendis: 6,25 kg.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake