Kraapimispost kraapimispuu kassimaja 138cm hall

9 Aprill, 14:07    Koera- ja kassitarbed      Tallinn, Harjumaa    18
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
65€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Haabersti linnaosa Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

NB! Laohinnaga.ee pood müüb kaupa ettetellimisel! Tarneaeg on 3-5 päeva otse koju!

Kontakt: 56484690

Kauba tellimise link on siin:
https://laohinnaga.ee/et/kraapimispuud/1051-kraapimispost-kraapimispuu-kassimaja-138cm-hall.html

INNOVATIIVNE KINNITUSSÜSTEEM - meie puul on täiendav seinakinnitus, mis muudab selle ohutuks ja palju stabiilsemaks kui konkurentide puud. Nüüd saab teie kass kõige kõrgemal lamamisplatvormil end turvaliselt kodus tunda, teha uinakut ja unistada uutest seiklustest, kartmata puu ümberkukkumist.
VALMISTAMINE - kraapimispost on valmistatud taimsest sisalköiest, mis on valmistatud agaavikiust. See on ökoloogiline, seega on see meie lemmikloomadele ohutu. Tervikut täiendab pehme karvaga kaetud alus.
5 TASANDIGA SKRATKRAATOR - puukujuline kraapimispost on 138 cm kõrgune ja jaguneb 5 korrusele, mille kaudu saab kass vabalt liikuda ja laiselda, aga ka teiste kassidega varitseda ja mängida. Tugev ja laia põhjaga konstruktsioon tagab kraapimisposti stabiilsuse. Puu peamine eelis on hubane maja, kuhu pääseb kahe trepiastmega. Kassipoeg saab vabalt puhata. Puul on kolm kohevat hiirt, kes ärgitavad kassi uudishimu ja julgustavad kassi mängima või jahti pidama. Puud paigaldati 4. korrusele.
UNIVERSAALNE VÄLIMUS – kraapimisposti eristab kaasaegne ja hubane disain, nii et see näeb hea välja igas toas. Kassipuu sobib suurepäraselt iga korteri sisustusse – olenemata stiilist või aksessuaaridest.
SPETSIFIKATSIOON - värvus: hall, materjal: MDF plaat + kootud kunstkarusnahk + pabertoru + sisalköis; mõõdud (kõrgus/laius): 138x55cm; kaal: 9,2 kg.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake