Premium klassi kahele tv sat tv süsteem 3kolor tv

12 Aprill, 15:37    Sat-tv, digiboksid      Tartu linn, Tartumaa    13
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
650€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa vähe kasutatud PREMIUM KLASSI Satelliitvideo topelt Ultra HD tuuner-server ja Full HD tuuneri-klient pluss ümmarguse polarisatsiooniga pea 4 väljundi jaoks, see tähendab 4 tuuneri jaoks. Tuunerserveril on sisseehitatud 1000 GB Kõvaketas, Sisseehitatud kaheribaline WiFi 2,4-5 GHz. HDMI, USB, LAN. IGAS VASTUVÕTJAS. Süsteem töötab kahe teleriga, edastades igaühele oma eraldi pildi. Tuuneriserver saab ise igal õhtul automaatselt filme žet-plaadile salvestada. See on võimalik nii sunniviisiliselt kui ka automaatselt. Pea külge saate ühendada veel kaks tuunerit trikoloorkanalite vaatamiseks või sama süsteemi kahe teleri jaoks. Filmid, muusika, sport, loodus, кalapüük, jahindus, autod, jahid, reisimine, meelelahutus, vaba aeg, komöödia, õudus, seiklus, romantika, kultuur, teadus ..TÖÖTAB KA KÕIGI SATELLIITIDE JA TASUTA KANALITEGA. DICEQI KAUDU ON VÕIMALIK ÜHENDADA KUNI 4 SATELLIITI. MPEG-4 ja nii edasi. Tuuner-server digitaalse videomagnetofoni funktsiooniga..TUUNERISERVERIGA SAATE ÜHENDADA B JA VAADATA TELEKANALEID PEEGELPILDIS VÕI MUUL VIISIL. WIFI KAUDU SAATE ÜHENDADA TAHVELARVUTIST, SMARTFONIST, KUI NEED ON ANDROIDIS. PEATE LIHTSALT RAKENDUSE GOOGLE ' IST ALLA LAADIMA. Hind kokku 650 eurot. Asub Tartus. Lisaks on kaks ja pool kuud tasuta vaatamist kuni 7 .juulini 2024. Pakett "Ühtne".



NB! Müün seoses kolimisega!

NBNBNB!!!!
LISAKS ANNAN TASUTA SAMA SERVERI TUUNERI MUDELI TASUTA. TA ON MINGIL PÕHJUSEL LOLLAKAS JA EI TAHA OMA TARKVARA ALLA LAADIDA. KOGU AEG HELENDAB TUUNERI EKRAANIL "BOOT" JA EI LÄHE KAUGEMALE. AINUS ASI ON SEE, ET EEMALDASIN SELLEST TUUNERI SERVERIST KÕVAKETTA JA WI-FI NING VÕTSIN KA PULDI. KOMPLEKTIS ON TUUNERI SERVER JA TOITEALLIKAS. TUUNERI JUHTNUPUD ON OLEMAS. NAD ON SENSOORSED.

IGAS TUUNERI SERVERIS ON SISSE EHITATUD KAKS TUUNERIT.

Võin selle TASUTA anda, kui vajate KAHERIBALIST WiFi HUB-ruuterit (2.4 - 5GHz).

MÜÜAKSE AINULT SEDA, MIS ON FOTOL..ILMA TALDRIKUTA..SEALT LEIATE ISE MEETERPLAADI JA KAABLI PEA ÜHENDAMISEKS TUUNERIGA. KÕIK MUU ON KOMPLEKTIS PISTIKUPESSA JA TELERIGA ÜHENDAMISEKS.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake