MAAKÜTTEGA MAJA TARTU LÄHISTEL!

26 Aprill, 10:36    Majad      Tartu vald, Tartumaa    1073
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
249000€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu vald Omavalitsus
Maramaa küla Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
4 Tube
1 Korrus

Müüa avara krundiga maja Tartust 5 km kaugusel Maramaal!

Aiaga ümbritsetud, suure krundiga (1877 m2) ja maaküttega maja Maramaal!
Müüa hea planeeringuga ja madalate ülalpidamiskuludega uuselamu. Maja on ümbritsetud piirdeaiaga ja hoov on hästi hooldatud, aias on mängunurk ja mängumaja lastele. Piirkond on rahulik, naabrid sõbralikud.

PLANEERING JA SISEVIIMISTLUS
Elamu on ühe korruseline, avara planeeringuga ja valguseküllaldane. Sisenedes majja jõuad esikusse, kus on kompaktne panipaik välisrõivastele. Esikust pääseb avarasse elutuppa, mis on ühenduses avatud köögiga. Elutuba asetseb elamu keskosas, hea juurdepääsuga magamistubadesse (3), duširuumi, WC-sse ja tehnilisse ruumi, kus asuvad maakütte seadmed (kasutusel on maa-vesi soojuspump Bosch Compress 6000 LW, igasse tuppa on paigaldatud termostaadid HERBERT HT 115) ja veesõlm.
Maja siseruumid on viimistletud kvaliteetsete materjalidega ja maitsekalt. Põrandaid katab tammeparkett, seinad on kaetud alumises osas laudisega ja ülevalt tapeediga. Köök on sisustatud kvaliteetse RR Interior köögimööbli ja Boschi tehnikaga, köök on mugav ja funktsionaalne. Hinna sees on köögimööbel ja sisustus

ELAMU
Maja pind on 149,2 m2, millest köetavat pinda on 98,9 m2 ning lisaks auto varjualune. Majal on madalvundament, seinad ja kandekonstruktsioonid on puidust, välissein on vahetäitega sõrestik, välisvooder on laudis, katusekatteks on profiil-plekk. Elamut köetakse maaküttega, vesi puurkaevust ja kanalisatsioon on lokaalne, elekter on 3x16A. Majal on Valloxi soojustagastusega ventilatsioon ja hoovi pääseb läbi 4 meetrise liugvärava ja jalgvärava kaudu.
Lisana kümblustünn koos mullisüsteemiga

ASUKOHT
Maja asub 5km Tartu linna piirist. Jõgeva maanteele on 250m, lähim bussipeatus on 500m. Lähte keskus asub 6,8 km kaugusel

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake