1   1-toaline korter Sindis, Kooli 7a

5 Mai, 08:09    Korterid      Tori vald, Pärnumaa    593
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
45000€ Hind
Pärnumaa Maakond
Tori vald Omavalitsus
Sindi linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müün oma armsa kodu rahulikus ja rohelises Sindi linnas, mis asub värskelt renoveeritud majas viiendal korrusel. Maja asukoht on linna südames, kus kool, lasteaed, kaks poodi, mänguväljak, kultuurimaja, saun, raamatukogu, apteek, arstikeskus, juuksur, kirik.
Jõgi on 500 m kaugusel, kus mõnus kalal käia. Pärnu linna on ainult 13 km. Bussid sõidavad iga 20 minuti tagant. Kergliiklustee Pärnu linna.
Korteri üldpind on 29.9 m2, osaliselt vahetatud elektrijuhtmestik, wc/vannituba eraldi ja vajavad värskendust. Renoveerimisel vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorustik ning kogu küttesüsteem. Vahetatud ka kogu ventilatsioonisüsteem. Igas ruumis ventilatsiooniplafoonid. Aknad kolmekordsed ja on õhtupäikese poole. Veesurve probleeme ei ole. Korter soe. Turvauks. Soe vesi boilerist, kuid on valmidus liituda üldise soojaveetrassiga. Soojavee torustik korterisse on paigaldatud.


Selleks, et päikeseloojangut nautida, ei pea sa isegi välja minema, vaid saad seda teha valgusküllaselt lükandakendega rõdult aurava kohvitassiga. Võimalus osta koos mööbliga. Parkimine tasuta videovalvega parklas. Korteri juurde kuulub ka keldriboks. Viimasel korrusel on elada tõeliselt hea, kuna pole tänavamüra, üleval ei käi keegi, trepikojas käib vähe inimesi sinu ukse tagant mööda ja on turvalisem, vaade on kindlasti parem, kui alumistel korrustel, puhtam õhk, vähem heitgaase, putukad lendavad harva nii kõrgele, keegi ei uputa ülevalt. Majade vahel suured ilusad puud, suvel peaaegu ei näegi naabermaja aknaid. Hommik algab linnulauluga.
Kui otsid hea auraga mõnusat pesa, siis tule avasta selle korteri võlud, kus on hea energia ja kodusoojus. Lihtsalt paki kohver ja tule oma uude koju.
Igakuine renoveerimistasu ühistule on 61.30
Korteri hind ei ole kivist. Paku oma hind. Võib pakkuda ka vahetust korter või elamu (suvila) Järvamaale. Kui sul on oma kodu olemas, siis palun jaga seda kuulutust, äkki sinu tutvusringkonnast otsib just sellist pesa.
Maakler ära palun tülita.
Vaata kuulutust ka "Kuldsest Börsist", kus rohkem pilte.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake