Korter aadressil M. Härma tn 5, Lasnamäe

20 Mai, 14:40    Korterid      Tallinn, Harjumaa    36
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
150000€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Lasnamäe linnaosa Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp
3 Tube
2 Korrus

korras, korter, korteriomand, valmis, paneelmaja, ehitusaasta 1980, 2/9, 3 tuba, 3 magamistuba, 1 vannituba, 1 WC-d, üldpind 65 m², rõdu pind 4 m², köök 8 m², bituumensindel, betoonseinad, keskküte, kaabel-TV, Internet, turvauks, trepikoda lukus, vannituba, vann, WC ja vannituba eraldi, rõdu, lift, mööbel, pesumasin, külmik, parkimine hoovis, elektripliit



Lasnamäe ajalugu ulatub väga kaugesse minevikku. Arheoloog L. Jaanitsa arvates on vanimad inimtegevuse jäljed Lasnamäel pärit nöörkeraamika-kultuuriga seotud ajast, seega III aastatuhande teisest poolest e.Kr. Ka Jüriöö ülestõus 1343.a. sai alguse Lasnamäel süüdatud lõkkest. Samas paigas on nüüd Jüriöö park.

Jüriöö park on park Tallinnas Lasnamäe linnaosas Ülemiste asumis Sõjamäe kõrgendikul Sõjamäe hiie alal. See rajati Jüriöö ülestõusu Sõjamäe lahingu arvatavasse toimumiskohta.[1] Parki tuntakse Jüriöö pargina aastast 1995.

Selle lähistel endisel P-Pinna 18 tänaval, nüüdne M.Härma 5 on müüa kolme toaline korter. Mugaval teisel korrusel, kuhu on kerge jala trepist minna nii noorel kui vanal, lapse käruga ja lapsega.

Mugavas piirkonnas on väga hea ühistranspordi ühendus kesklinnaga, viie minuti kaugusel on Laagna Gümnaasium kuhu on lapsel väga mugav hommikul jala kooli minna. Ei ole muret, et last ei jõua autoga kooli sõidutada või peab ummikus masinaga seisma. Lasteaed on samuti lähedal, lausa kaks. Minnes ise tööle saab lapse lasteaeda viidud lausa käekõrval.

Poode on samuti läheduses mitmeid.



Korter ise on läbi maja asetsev. Korter on väga soe. Maja eripäraks on see, mida teistes majades lasnamäel ei ole, on kahekordsed radiaatorid mis teevad elamise väga soojaks. See aga ei mõjuta küttekulusid.



Korter vajab ehk enda käejärgi tegemist kuid on võimalik sisse kolida ja elada.

Korter jääb osaliselt möbleeritult.

1. Suures toas uhiuus liugustega kapp

2. Väikses toas peegelkapp ja suur diivan

3. Esikus esikukapp

4. Köögis uus köögimööbel, pliit, kohvimasin, külmkapp. Mõned nõud .

5.Vannitoas pesumasin , kapp

6. rõdu on kinnine, seinad puit laudisega üle tehtud.



Aknad köögis, väikses toas ning suures toas avanevad mõnusale rohelisele sisehoovile. Rõduga toa aken avaneb sõidutee poole.



Pererahvas hetkel teeb kolimiseks tegevusi, seega võib vaatama saabudes kodu olla kaste täis ladustatud. Vabandame ebamugavuste pärast.



Korteri täielik vabastamine ja võtmete kätte andmine toimub ühe kuu jooksul notaris sõlmitud tehingute kuupäevast alates.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake