Uus REDEL

17 Märts, 12:05    Redelid, tellingud      Tartu linn, Tartumaa    21
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
69€ Hind
Tartumaa Maakond
Tartu linn Omavalitsus
Tartu linn Küla/linnaosa
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Pakkuda müügiks uus redel
Alumiiniumredel.
Tehniline info:

Astmete arv: 4×4
Töökõrgus: 445 cm
Pikkus: 217 cm
Tellingu kõrgus: 121 cm
Pakendi suurus: 119×34,5x27cm
Astme kõrgus: 27 cm
Kaal: 11,6 kg
Alumiiniumi paksus: 1,2 mm
Kandevõime: 150 kg
EN131 multifunktsionaalne 4 x 4 alumiiniumredel on mitmekülgne tööriist, mis sobib suurepäraselt erinevatele ülesannetele. See redel on valmistatud vastupidavast alumiiniumist, mis tagab selle stabiilsuse ja vastupidavuse. Redelil on 4 x 4 disain, mis võimaldab seda kasutada mitmel erineval viisil.

Selle redeli saab hõlpsasti muuta erinevateks konfiguratsioonideks, sealhulgas sirgeks redeliks, trepiastmeks, tööplatvormiks ja paljuks muuks. See on suurepärane valik nii koduseks kasutamiseks kui ka professionaalseks tööks.

EN131 multifunktsionaalne 4 x 4 alumiiniumredel on kerge ja kompaktne, mis muudab selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks. Sellel on ka libisemisvastased jalad, mis tagavad ohutu ja kindla aluse igas olukorras.

Olenemata sellest, kas vajate redelit koduste remonditööde jaoks või professionaalseks kasutamiseks, on EN131 multifunktsionaalne 4 x 4 alumiiniumredel ideaalne valik. See on vastupidav, mitmekülgne ja usaldusväärne tööriist, mis aitab teil saavutada oma ülesannete täitmiseks vajalikke kõrgusi.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake