A energiaklassi maja, sauna ja garaažiga

25 Aprill, 02:40    Majad      Kambja vald, Tartumaa    20

337000€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
337000€ Hind
Tartumaa Maakond
Kambja vald Omavalitsus
Külitse alevik Küla/linnaosa
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Müüa hea asukohaga elamu loodus lähedases piirkonnas 6 km kaugusel Tartu linna piirist. Kinnistu asub tupiktänaval, kus on kokku 4 elamut, vahetult Külitse aedlinna kõrval. Maja eeldatav valmimise aeg 2024 aasta lõpp. Maja müüakse võtmed kätte printsiibil.Kongu Pind 206,9 sellest terrass 67m2, Köetavpind 131,9m2Hoone siseplaneering on jagatud neljaks. Eluruumid: avarat elutuba - kööki eraldab magamistubadest garderoobi ja saunaplokk. Neljanda osa moodustab eraldi sissepääsuga garaaž, tehnoruum - panipaik.Maja väärtused ja lisad:A energiaklasslae soojustus 60 cmkorralik kivikatussuur betoonpõhjaga terrass, kuhu pääseb elutoast, magamistoast ja saunast. 2 wcd, el kerisega saunNibe maaküte soojustagastusega ventilatsioonmitsubishi jahutus aggregaatpõrandaküttega garaažmaja ehitamisel on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale ja tehnoloogiat.Ostjal on võimalik ise valida sisekujundusmaterjale.Hind sisaldab:Nibe maaküte / põrandaküte, soojustagastusega ventilatsioon Flexit
siseviimistlus: seinad laed värvitud, paigaldatud keraamilised plaadid, parkett, 2. wc valamu kapiga, pistikud, lülitud, integreeritud lae valgustus, KÖÖGIMÖÖBEL koos integreeritud tehnikaga, saunakeris Harvia Kivi, dušši segisti, wc potid 2 tk. Haljastus, maapind tasandatud, paigaldatud Ikodor tänavakivi ja piirdeaed, külvatud muru.
el. liitumine 3x16A, liitumine tsentraalse tarbevee ning kanalisatsiooniga
kõvakattega tänav ja led tänavavalgustus, kliimaseade Mitsubishi Electric õhksoojuspump, mis on paigaldatud maja jahutuseks.Hind ei sisalda: pesuruumi ja riietusruumi mööblit valgusteid, mis ei ole süvistatavad, dekoratiiv värve. Fotod majast on illustratiivsed ja tehtud varem valminud samasugustest objektidest.Majaga tutvumiseks ning lisainformatsiooni saamiseks palun võtke ühendust telefoni või e-kirja teel.Kinnisvara ostu-müügi vahendamine, Üüriteenuse vahendamine, Kinnisvaraalane nõustamine ja asjaajamine.

Palun oodake